Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Western Pads & Show Blankets

Een groot aanbod aan verschillende western pads en showblankets vind je bij Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Westride Vilten Pad Grijs 81cm x 81cm
€ 95,70€ 92,99-3%

Westride Vilten Pad Grijs 81cm x 81cm

(8)
Waldhausen Westernpad Navajo Zwart/Grijs Full
€ 24,95

Waldhausen Westernpad Navajo Zwart/Grijs Full

(3)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Onder een westernzadel wordt gebruik gemaakt van speciale pads. Dit komt omdat een western zadel geen kussens heeft zoals een Engels zadel. Deze pad dient er dus voor om extra vering toe te voegen tijdens het rijden. Populaire merken voor western pads zijn HKM, Waldhausen en Westride.

Western pads zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn neopreen pads, pads van wol en pads met vilt. Ook hebben de pads verschillenden kleuren zoals beige, zwart, blauw, bruin en rood. Door de uitgebreide keuze is er voor iedereen genoeg keuze.

Wat voor soort pad je neemt is afhankelijk van je gebruiksdoel, maar ook je persoonlijke voorkeur. Pads van neopreen zijn makkelijker schoon te houden, maar deze pads nemen vrijwel geen zweet op. Wanneer je een pad wil welke voldoende zweet op neemt is wol een goede keuze. Deze zijn ook goed schoon te houden, maar nemen een gedeelte van het zweet op tijdens het rijden.

Show blankets zijn weer anders dan pads. Show blankets zijn dunne blankets welke je over een pad legt. Deze worden veel gebruikt op wedstrijd en hebben vaak een opvallend patroon. Deze blankets zijn dunner en dienen dan ook nooit zonder pad gebruikt te worden onder een westernzadel. Dit ter voorkoming van problemen aan de rug van het paard. Pads die veel gebruikt worden onder blankets zijn neopreen of vilt pads.

De Show blankets zijn er in verschillende kleuren en patronen. Veel voorkomende kleuren zijn rood, roze, blauw, zwart, groen en bruin. Veel verkochte merken zijn Randol's en Westride.

Western pads & show blankets koop je dus makkelijk en voordelig in de online webshop van Agradi!