Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Voltige

Alle voltige spullen die je maar kunt bedenken, kun je vinden bij Agradi!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. HKM Longeersingel met Handvat Donker blauw
  € 39,95 € 37,95 -5%

  HKM Longeersingel met Handvat Donker blauw

  (32)
 2. Norton Voltigesingel Wit
  vanaf € 147,25 -5%

  Norton Voltigesingel Wit

  (1)
 3. Pfiff Voltigeschoenen Zwart
  € 19,29 € 18,59 -4%

  Pfiff Voltigeschoenen Zwart

  (4)

Populaire merken

1
Aantal per pagina:
22 94

Voltige is een heel andere tak van paardensport in vergelijking met de meest uitgeoefende disciplines, zoals springen en dressuur. Voltige is een vorm van turnen op het paard, dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

Bij voltigeren heb je een paard met daarop een voltigesingel met daaronder een groot zacht dekje. Aan de voltige singel zitten bijzetteugels, zodat het paard ontspannen over de rug gaat lopen wat het makkelijker en prettiger maakt om de oefeningen te doen. De voltigeurs voltigeren vaak in teamverband, duo’s of solo. De kleding van de voltigeurs verschillen heel veel, maar allemaal dragen ze speciale Pfiff voltige schoenen welke je bij Agradi kunt vinden.

Bij Agradi hebben we professionele voltigesingels, maar ook voltigesingels voor de voltigeurs die op amateurniveau voltigeren. De singels zijn in diverse maten te krijgen. Zo hebben we simpele voltigesingels in de maten shet/pony en cob, voor de kleine kinderen die graag willen beginnen met voltige. In de maat full hebben we daarnaast ook professionele singels voor de echte voltigeurs die willen oefenen, deze zijn geschikt voor paarden. Voltigesingels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

De dekjes die als bescherming onder de voltige singel liggen hebben zijn in meerdere kleuren binnen ons assortiment verkrijgbaar. Deze zijn er in de kleuren wit, blauw en groen. Bij Agradi hebben we ook langere pads die de rug waar de voltigeurs staan en zitten voor een deel bedekken. Daarnaast hebben we pads die alleen de singel beschermen.

Zoek je dus iets voor het voltigeren? Agradi heeft wat je nodig hebt.