Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Touwen met Musketonhaak

Kijk hier voor het grootste assortiment aan goedkope halstertouwen bij Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
HB Halstertouw Soft Colors Roze 2M
€ 6,95€ 4,99-28%

HB Halstertouw Soft Colors Roze 2M

(6)
HB Halstertouw Luxe Groen 2m
€ 6,95€ 6,82-2%

HB Halstertouw Luxe Groen 2m

(11)
HKM Halstertouw Aken Karabijnhaak Zwart 180cm
€ 5,95

HKM Halstertouw Aken Karabijnhaak Zwart 180cm

(76)
Horka Halstertouw Zwart 200cm
€ 7,95

Horka Halstertouw Zwart 200cm

(3)
HB Halstertouw Soft Colors Turquoise 2M
€ 6,95

HB Halstertouw Soft Colors Turquoise 2M

(6)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Functie van het halstertouw

De functie van het halstertouw is het kunnen leiden van een paard, zonder vast te pakken aan het halster of hoofdstel. Wanneer je een paard vast hebt aan het halster en hij/zij schrikt dan kun je blijven hangen in de ogen van het halster met lelijke verwondingen tot gevolg. Een halstertouw is daarom een stuk veiliger om vast te houden aangezien je dit makkelijker los kan laten wanneer dit nodig is. Zorg er echter wel voor dat je een halstertouw nooit rondom je hand draait, anders kan dit alsnog lelijke verwondingen opleveren. Het halstertouw kan ook gebruikt worden om een paard vast te zetten, zodat hij/zij blijft staan op de door jou uitgekozen plek. Halstertouwen zijn er met verschillende haken, op deze pagina vind je de halstertouwen met musketonhaken. Musketonhaken zijn erg stevig en voorkomt dat een paard zich los kan trekken want de haak gaat niet open bij een bepaalde druk. Wil je graag een halstertouw met een haak die wel los gaat, kijk dan bij touwen met paniekhaak.

Verschillende soorten halstertouwen met musketonhaken

Aangezien niet iedereen hetzelfde fijn vindt, hebben we in ons assortiment verschillende halstertouwen. Zo hebben we keuze uit platte maar ook ronde lijnen. Waarbij sommige halstertouwen een handvat aan het uiteinde hebben, zoals bij hondenriemen. Halstertouwen zijn er ook in verschillende lengtes, zo zijn er touwen met lengte ronde 2 meter maar ook 3 en 4 meter. Langere halstertouwen worden vaak gebruik voor bijvoorbeeld grondwerk, om zo het paard meer lengte te kunnen geven maar wel verbinding te houden. Voor meer comfort bij het vasthouden hebben we diverse touwen van zacht materiaal. De halstertouwen zijn er in allerlei kleuren zoals roze, blauw, zwart, rood en ga zo maar door. De touwen zijn ook verkrijgbaar met diverse kleuren musketonhaken zoals zilver, koper en messing. Zo heb je altijd het perfecte touw bij jouw halster. Er zijn ook touwen die uit meerdere kleuren bestaan, bijvoorbeeld die van Eskadron.

Mocht jouw musketonhaak kapot zijn gegaan kun je deze ook los bestellen bij halster onderdelen. Voor goede acties en goedkope halstertouwen en andere producten neem eens een kijkje op onze sale en/of outlet pagina.