Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Thiedemann Teugels

Thiedemann teugels voor jouw paard koop je voordelig op Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Kerbl Thiedemannteugel Zwart
€ 31,99€ 24,99-22%

Kerbl Thiedemannteugel Zwart

(24)
Sale
Harry's Horse Thiedeman Teugel Zwart
€ 49,95€ 41,99-16%

Harry's Horse Thiedeman Teugel Zwart

(44)
Agradi's keuze
HKM Thiedeman Teugel Zwart Cob/Full
€ 42,95

HKM Thiedeman Teugel Zwart Cob/Full

(33)
Blenheim Thiedemann Teugel Black
€ 63,99

Blenheim Thiedemann Teugel Black

(4)
Waldhausen Thiedemannteugel X-Line Special Zwart Full
€ 29,95

Waldhausen Thiedemannteugel X-Line Special Zwart Full

(0)
Star Thiedemann Martingaal Zwart
€ 29,95

Star Thiedemann Martingaal Zwart

(0)
Sale
Horka Thiedemanteugel Bruin/Goud
€ 54,95€ 40,99-25%

Horka Thiedemanteugel Bruin/Goud

(16)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Thiedemann teugels vallen onder de categorie hulpteugels in de ruitershop van Agradi, in deze categorie vind je alle soorten hulpteugels voor zowel longeren, dressuur en springen. In de categorie Thiedemann teugels vind je ons ruime assortiment aan verschillende merken, materialen, kleuren en soorten Thiedemann teugels zodat wij jouw paard kunnen voorzien van de perfecte hulpteugel!

Wij bij Agradi verkopen in onze Ruitershop alle producten die je nodig hebt voor de verzorging en het onderhoud van jouw paard. Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over de gezondheid van jouw paarden.

Functie Thiedemann teugel

Thiedemann teugels hebben als doel om te voorkomen dat het paard zijn hoofd omhoog gooit. Hierdoor wordt er direct een juiste hoofdhouding bij het paard aangehouden waardoor het paard minder kans op rugproblemen krijgt. Doordat de lengte van de hulpteugel bij een Thiedemann vaststaat heeft de ruiter minder invloed op deze hulpteugel. Belangrijk is om nooit zomaar een hulpteugel te gebruiken als je niet weet hoe hij werkt, verdiep je er dus eerst goed in.

Verschillende soorten Thiedemann teugels

Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is. Een Thiedemann teugel bestaat uit een riem die je aan de singel bevestigd en die vervolgens overloopt in twee riemen die bevestigd worden aan de teugels. De Thiedemann teugels zijn bij Agradi verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende materialen zoals leer en kunststof. Hierdoor kan je altijd een hulpteugel uitzoeken die mooi bij de rest van je harnachement past.

Wanneer je opzoek bent naar de beste kwaliteit Thiedemann teugels voor een goede prijs ben je bij Agradi aan het juiste adres! In onze ruitershop vind je alle soorten Thiedemann teugels zodat jij de juiste hulpteugel voor jouw paard bij ons kan kopen. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie Thiedemann teugels. Ten slotte kun je voor hulpteugels welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Shop voordelig online jouw Thiedemann teugels op Agradi.nl!