Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Stijgbeugelzooltjes

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  BR Beugelzooltjes Classic Filles Zwart
  € 3,95 € 3,55 -10%

  BR Beugelzooltjes Classic Filles Zwart

  (1)
 2. Sale
  Beugelzooltjes Recht Zwart
  € 4,95 € 3,71 -25%

  Beugelzooltjes Recht Zwart

  (22)
 3. Stübben Beugelzooltjes
  € 7,30

  Stübben Beugelzooltjes

  (2)
 4. Sale
  Shires Stijgbeugelzooltjes Black
  € 2,99 € 2,69 -10%

  Shires Stijgbeugelzooltjes Black

  (0)
 5. Sale
  Pfiff Stijgbeugelzooltjes Recht Wit
  € 3,60 € 2,70 -25%

  Pfiff Stijgbeugelzooltjes Recht Wit

  (2)
 6. Sale
  Pfiff Stijgbeugelinleg Geel
  € 11,19 € 8,39 -25%

  Pfiff Stijgbeugelinleg Geel

  (4)
 7. Sale
  Shires Fillis Stijgbeugelzooltjes White
  € 3,99 € 3,59 -10%

  Shires Fillis Stijgbeugelzooltjes White

  (0)
 8. Sale
  Pfiff Stijgbeugelinleg Oranje Pony
  € 11,19 € 8,39 -25%

  Pfiff Stijgbeugelinleg Oranje Pony

  (4)
Aantal per pagina:
20 100

In onze ruitershop verkopen wij bij Agradi alle materialen en benodigdheden die jij nodig hebt bij het verzorgen en onderhouden van een pony of paard, zo zijn de stijgbeugelzooltjes geschikt om de stijgbeugels van jouw zadel net iets extra’s te geven. Voor meer informatie over het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Paardendrogisterij. Ook hebben wij een paardengezondheidswijzer, hierin kun je alles lezen over de gezondheid van jouw paarden.

In deze categorie hebben wij een ruime keuze aan verschillende merken, kleuren en soorten beugelzooltjes zodat wij jouw zadel kunnen voorzien van de perfecte stijgbeugelzooltjes! De bekendste merken die wij in deze categorie verkopen zijn Pfiff en Harry’s Horse. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is.

In de webshop van Agradi vind je alle soorten stijgbeugelblokjes voor bij jouw stijgbeugels. Er bestaan verschillende soorten stijgbeugelzooltjes die wij bij Agradi verkopen.

Schuine stijgbeugelzooltjes

Schuine stijgbeugelzooltjes zijn bij Agradi verkrijgbaar in verschillende merken en kleuren. Deze beugelzooltjes zijn schuin gemaakt. Een voordeel van deze schuine beugelzooltjes is dat hierdoor de beenligging van de ruiter verbeterd wordt.

Grip stijgbeugelzooltjes

Grip stijgbeugelzooltjes zijn ideaal voor ruiters met gladdere schoenen of die snel uit de beugel glijden. Deze anti-slipzooltjes zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo zijn er metalen stijgbeugelzooltjes maar ook zooltjes met een speciale antislip laag, zodat jouw voet nooit meer uit de beugel glijdt!

Standaard stijgbeugelzooltjes

Stijgbeugelzooltjes zijn bij Agradi verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, dit maakt het extra leuk om te combineren met dezelfde kleuren sjabrakken zodat jouw paard in de mooiste setjes in de training verschijnt!

Als jij graag net iets andere stijgbeugelzooltjes wilt dan de standaard ben je bij Agradi aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een erg breed assortiment aan de meest uiteenlopende stijgbeugelzooltjes. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie stijgbeugelzooltjes. Ook hebben Sale pagina waar je alle beugelzolen kunt vinden die in de opruiming of de uitverkoop zijn. Koop nu jouw mooiste stijgbeugelzooltjes snel in de webshop van Agradi.nl!