Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Stijgbeugels

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Compositi Beugels Profile Zwart
  € 17,95 € 17,05 -5%

  Compositi Beugels Profile Zwart

  (48)
 2. Sale
  Harry's Horse Beugels Aluminium Zwart
  € 49,95 € 37,46 -25%

  Harry's Horse Beugels Aluminium Zwart

  (7)
 3. Sale
  HKM Stijgbeugels Veiligheidsinzet Zwart
  € 14,95 € 11,21 -25%

  HKM Stijgbeugels Veiligheidsinzet Zwart

  (6)
 4. Compositi Beugels Profile Premium Zwart
  € 22,95 € 21,80 -5%

  Compositi Beugels Profile Premium Zwart

  (161)
 5. Sale
  Kavalkade Stijgbeugels Reflex Zwart
  € 35,90 € 32,31 -10%

  Kavalkade Stijgbeugels Reflex Zwart

  (24)
 6. Sale
  Rvs Beugels Standaard
  € 24,95 € 18,71 -25%

  Rvs Beugels Standaard

  (24)
 7. BR Stijgbeugelhoesjes Neopreen Zwart
  € 24,95 € 23,70 -5%

  BR Stijgbeugelhoesjes Neopreen Zwart

  (41)
 8. Sale
  Agradi Gaatjestang Prof Hefboomwerking
  € 14,95 € 11,21 -25%

  Agradi Gaatjestang Prof Hefboomwerking

  (98)
1 2 3 15
1 15
Aantal per pagina:
20 100

In de webshop van Agradi vind je alle soorten stijgbeugels voor bij jouw zadel. Er bestaan verschillende soorten stijgbeugels die wij bij Agradi verkopen. De bekendste merken stijgbeugels die wij bij Agradi verkopen zijn HKM en Harry’s Horse. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is.

Veiligheidsstijgbeugels

Veiligheidsstijgbeugels zie je telkens meer op rijscholen en maneges omdat ze ernstige ongelukken kunnen voorkomen. Veiligheidsbeugels heb je zowel met een rubberen elastiek als een kapje aan de voorkant. Deze zorgen ervoor dat een ruiter tijdens de val niet in de beugel kan blijven hangen of doorschiet. Veiligheidsbeugels zijn extra handig voor kinderen of beginnende ruiters.

Flexibele stijgbeugels

Flexibele stijgbeugels zijn er in vele soorten en maten bij Agradi. Deze worden telkens populairder onder de ruiters omdat ze de enkel en kniegewrichten ontlasten. Vaak zit er een schok absorberende werking in deze stijgbeugels. Door de vaak rubberen stukken in deze beugel maakt dit voorwaartse, achterwaartse en zijdelingse bewegingen mogelijk om nog fijnere hulpen te geven aan jouw paard.

Standaard stijgbeugels

Stijgbeugels zijn bij Agradi verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en patronen, dit maakt het extra leuk om te combineren met dezelfde kleuren sjabrakken zodat jouw paard in de mooiste setjes in de training verschijnt! Ook hebben wij verschillende soorten western stijgbeugels die goed zijn te combineren met de westernzadels.

Kortom, in de ruitershop van Agradi vind je de beste kwaliteit stijgbeugels om jouw zadel te voorzien van de perfecte stijgbeugel. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie stijgbeugels. Voor het verzorgen van de gezondheid jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over ziektes en blessures die bij paarden voorkomen. Ten slotte kun je voor stijgbeugels welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw stijgbeugels voor de scherpste prijs op Agradi.nl!