Sjabrak

Zadeldekjes voor onder jouw zadel vind je voordelig in onze ruitershop van Agradi.nl! Ook in deze categorie hebben wij een ruime keuze aan verschillende merken, kleuren en soorten zadeldekjes zodat wij jouw paard kunnen voorzien van het perfecte sjabrak! De bekendste merken dekjes voor paarden die wij bij Agradi verkopen zijn HKM Ruitersport en Imperial Riding. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is.

Verschillende soorten zadeldekjes

Zadeldekjes zijn er in ontzettend veel soorten, kleuren en maten te krijgen. In de webshop van Agradi vind je alle soorten zadeldekjes voor jouw paard. Zo hebben wij dressuur sjabrakken, veelzijdigheids dekjes en speciale zadeldekjes voor een springzadel. Wanneer jij een westernzadel hebt verkopen wij ook diverse westernpads om de westernlook helemaal compleet te maken. Wanneer jouw paard een gevoelige rug heeft zijn de zadelonderleggers erg handig, hierdoor worden de schokken beter opgevangen. Voor de shetlanders en pony’s zijn er ook verschillende kleinere dekjes die speciaal gemaakt zijn voor deze kleine pony’s.

Zadeldekjes trends

Zadeldekjes zijn zo populair omdat ze nodig zijn bij het paardrijden maar er natuurlijk ook nog ontzettend leuk uitzien! De trends bij dekjes die je op dit moment veel ziet zijn de leuke patronen en de verschillende materialen. Zo worden er glanzende stoffen gebruikt en mooie borduursels op de sjabrakken gemaakt of zelfs echte bling bling dekjes met strass steentjes. Dekjes zijn er in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar bij Agradi zodat er voor elke gelegenheid het perfecte zadeldekje gevonden kan worden!

 

Kortom, in de ruitershop van Agradi vind je de beste kwaliteit zadeldekjes om jouw paard te voorzien van het perfecte sjabrak. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie zadeldekjes. Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze dierendrogist. Ook hebben wij een paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over de gezondheid van jouw paarden. Ten slotte kun je voor zadeldekjes welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw dekjes voor de scherpste prijs op Agradi.nl!