Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Onderzoekshandschoenen

Bestel hier online onderzoekshandschoenen voor de laagste prijs!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Kerbl Muurhouder
  € 13,99 € 11,99 -14%

  Kerbl Muurhouder

  (0)
 2. Wegwerp handschoenen Vet Oranje 100 st
  € 17,95

  Wegwerp handschoenen Vet Oranje 100 st

  (5)
 3. Holland Animal Care Wegwerp Handschoenen Vet Roze 100st
  € 13,35

  Holland Animal Care Wegwerp Handschoenen Vet Roze 100st

  (0)
 4. Agradi Melkershandschoen Nitryl Blauw XL
  € 28,50

  Agradi Melkershandschoen Nitryl Blauw XL

  (0)
 5. Kerbl Nitrilhandschoen 240mm 100st
  € 24,99 € 23,95 -4%

  Kerbl Nitrilhandschoen 240mm 100st

  (6)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Onderzoekshandschoenen worden in veel verschillende situaties gebruikt, niet alleen in de dier- en veehouderij. Ook de voedingsindustrie en kappers maken gebruik van onderzoekshandschoenen. De handschoenen worden in de dier- en veehouderij voornamelijk gebruikt om hygiënisch te kunnen werken. Wanneer men zonder onderzoekshandschoenen werkt, is de kans groot dat bacteriën en andere ziekteverwekkers zich verspreiden. Daarnaast voorkomt het dat er wondjes ontstaan bij de mens, waar uiteindelijk ontstekingen in kunnen ontstaan. De onderzoekshandschoenen zijn vaak voor eenmalig gebruik en mogen na gebruik in de prullenbak gegooid worden. Bij Agradi kun je verschillende soorten en maten onderzoekshandschoenen kopen.

Men kan kiezen voor nitrile handschoenen, deze handschoenen hebben over het algemeen een blauwe kleur. Deze handschoenen zijn onder andere geschikt voor mensen die een allergische reactie hebben op de latex handschoenen. Nitrile handschoenen zijn gemaakt van een synthetisch materiaal, daarnaast zijn deze handschoenen ook poedervrij. Door de samenstelling van de handschoenen zijn de allergievrij. Mensen die de latex handschoenen niet kunnen verdragen, krijgen over het algemeen geen allergische reactie op nitrile handschoenen.

Men kan ook kiezen voor handschoenen gemaakt van vinyl. Vinyl is een PVC-materiaal en heeft als grootste verschil dat ze wat losser zitten dan latex-handschoenen. Dit soort handschoen is voornamelijk bedoeld om de handen schoon te houden.

Onderzoekshandschoenen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Zo is er een korte variant met een lengte van 30 centimeter verkrijgbaar, deze handschoenen zullen voornamelijk gebruikt worden wanneer men dingen op de huid moet doen of in de omgeving. Deze lengte handschoenen is niet geschikt voor een inwendig onderzoek, aangezien ze anders zullen afzakken. Voor inwendig onderzoek zijn handschoenen verkrijgbaar met een lengte van 120 centimeter. Deze handschoenen hebben de lengte van de gehele arm.