Outlet

Omega

 1. € 49,99 € 41,19 -18%
  PrimeVal Omega 3-6-9 Paard 1ltr
  (25)
 2. Sale
  € 39,95 € 37,95 -5%
  Pharmox UC-II HK
  (0)
 3. € 19,95 € 18,95 -5%
  Excellent Hi Gloss Feed 1L
  (13)
 4. € 35,99
  Groene Os Trias Omega Paard & Pony (&Hond&Kat)
  (1)
 5. vanaf € 14,39
  Puur Natuur Omega-3 Paard/Pony/Hond/Kat
  (1)
 6. Sale
  € 19,95 € 18,95 -5%
  Pharmox PEA HK 100% Puur
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Waarom omega?

Om te voorkomen dat een paard een tekort heeft aan omega’s is het aan te bevelen deze voedingsstof als supplement bij te voeren. Deze vetzuren hebben enorm veel voordelen voor de gezondheid van jouw paard. Omega 3, 6 en 9 ondersteunen het immuunsysteem en dragen zo bij aan de afweer tegen infecties en bacteriën. Door jouw paard voldoende omega’s te geven houd je de algehele weerstand op peil. Omega’s staan vooral bekend om hun positieve effecten op de spieren en gewrichten van het paard. Deze voedingsstof draagt bij aan een goede spieropbouw en laat de spieren na een training goed herstellen. Ook houden omega’s de gewrichten van het paard soepel en daarnaast laten deze vetzuren de vacht van jouw paard stralen.

Voor wie is Omega het meest geschikt?

Omega is het meest geschikt voor paarden die wel iets extra's kunnen gebruiken. Paarden bijvoorbeeld die flink in training staan kunnen het wel gebruiken om hun spieren goed te laten herstellen.
Vaak zie je ook dat Omega olie ook wordt ingezet bij oudere of verzwakte paarden. Bij deze paarden zie je vaak dat er weer glans terug komt en beter in hun spieren en vetten gaan zitten. Tevens ondersteund het de darmwerking.

Verschillende Omega producten

Alle producten met Omega 3, 6, en 9 bij Agradi zijn op basis van olie. Ondanks dat er geen verschillen zijn in het soort substantie zijn er wel kleine verschillen in de gebruikte ingrediënten. Hierdoor kan je toch een voorkeur hebben voor een bepaald merk. Soms kan er ook een voorkeur zijn door de gebruikte verpakking. Sommige oliën zijn bijvoorbeeld van een handige doseerfles voorzien.

Andere veelgebruikte weerstandsondersteunende drogisterij artikelen

De verschillende producten die omega’s bevatten zijn verkrijgbaar in de paarden drogisterij van Agradi. Naast deze producten vind je nog veel meer supplementen die (onder andere) de weerstand, huid en als energiebron. Zo verkopen wij (appel)azijn, vitamines en lijnzaadolie in onze webshop. Ook zijn er verschillende producten verkrijgbaar die foenegriek en levertraan bevatten. Door rekening te houden met onder andere de leeftijd, inspanningen en eventuele aandoeningen van jouw paard kan je door middel van de supplementen van Agradi een dieet samenstellen dat aansluit bij de behoeftes van jouw paard. Voor advies kan je altijd terecht bij onze klantenservice.