Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Menkegels

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Agradi Oefenkegel Geel 30cm
  € 4,90 € 3,67 -25%

  Agradi Oefenkegel Geel 30cm

  (4)
 2. Sale
  Agradi Oefenkegel Groen 30cm
  € 4,90 € 3,67 -25%

  Agradi Oefenkegel Groen 30cm

  (4)
1
Aantal per pagina:
20 100

Menkegels koop je online bij Agradi.nl! Menkegels kunnen een grote hulp vormen bij de training van jouw paard en de menvaardigheden. Een bekend merk in deze groep is Excellent. Op zoek naar een ander merk? Neem een kijkje in onze Merkenshop, waar alle merken op een rijtje staan.

De menkegels komen in verschillende vormen en maten en zijn allemaal bedoelt als trainings- / afbakeningsmiddel tijdens het mennen. Er kan een parcours uit gezet worden voor het verbeteren van het sturen van de menner en als een extra uitdaging kunnen er hindernis ballen gebruikt worden. Deze worden dan op de menkegel gelegd om de moeilijkheidsgraad te verhogen. De bal mag uiteraard niet vallen, hierdoor wordt ook het spel element vergroot.

De menkegels zijn gemaakt van kunststof waardoor ze zeer duurzaam en slijtvast zijn en geen schade aan kunnen brengen bij het paard of de menwagen. Er zijn pionvormige kegels en ronde, vlakke kegels. De pionvormige kegels hebben een hogere moeilijkheidsgraad omdat het oppervlak voor de hindernis bal een stuk kleiner is dan bij de ronde, vlakke kegel waardoor de bal er eerder af zal vallen.

Paarden hebben een slechtere kleur coördinatie dan mensen, hierdoor kunnen zij minder goed kleuren zien en deze van elkaar onderscheiden. Het is daarom belangrijk dat wij de paarden een beetje op weg helpen, Agradi doet dit door de menkegels in felle kleuren aan te bieden. De paarden zullen de menkegels sneller zien en deze ontwijken.

Ben jij al voorzien van de menkegels maar mis jij nog wat harnachement kijk dan even in de categorie met alles voor het mennen met paarden. Voor mentuigen, menzwepen, en menbitten. Wil jij comfortabel en warm op de kar zitten maar toch stijlvol voor de dag komen? Kijk dan naar de collectie menschorten van Agradi. Heb jij al een keuze kunnen maken? kijk dan nog even op de Sale pagina en wie weet staat jouw gekozen artikel hier wel tussen!