Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Longeersingels

Bekijk hier het assortiment aan Longeersingels bij Agradi!

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Harry's Horse Longeersingel Sharkskin
€ 49,95€ 39,96-20%

Harry's Horse Longeersingel Sharkskin

(92)
Sale
HKM Longeersingel Teddy Zwart/Zwart
€ 37,95€ 28,46-25%

HKM Longeersingel Teddy Zwart/Zwart

(45)
Sale
Horka Longeersingel met Schoft Zwart
€ 49,95€ 39,96-20%

Horka Longeersingel met Schoft Zwart

(10)
Premiere Longeersingel Artificial Fur Zwart
€ 37,95

Premiere Longeersingel Artificial Fur Zwart

(0)

Populaire merken

Imperial Riding Ruitershop
Waldhausen
HKM Ruitersport
HB Ruitersport
Harry's Horse
Premiere Ruitersport
Aantal per pagina:

Als je een eigen paard of een verzorgpaard hebt, zijn er veel verschillende dingen die je met je paard kan doen. Eén van die dingen die je kan doen is longeren, waarbij je vaak een longeersingel gebruikt.

Het longeren van een paard, loopt het paard cirkels, meestal zonder ruiter op de rug. Met het longeren kan je dingen oefenen die te paard minder goed kunnen, zoals het wennen aan een zadel. Ook worden paarden vaak getraind door te longeren. Een longeersingel is een band die achter de schouderbladen en over de borst van het paard loopt. Longeersingels worden gebruikt bij de training om bijvoorbeeld hulpteugels aan vast te maken. Er zijn verschillende soorten uitvoeringen van een longeersingel en daarnaast moeten longeersingels goed passen om goed te functioneren. Om de beste longeersingel te vinden voor jouw paard, heeft Agradi daarom een ruim aanbod aan longeersingels. Kijk snel verder voor ons assortiment.

Agradi biedt verschillende soorten modellen longeersingels. Longeersingels zijn in het zwart te verkrijgen, maar ook in gezellige kleurtjes zoals de longeersingels van Harry’s Horse. De longeersingels zijn gemaakt van verschillende materialen, meestal van leer of een kunststof zoals neonpreen of nylon. Veel van de longeersingels zijn voorzien van een zachte padding zodat de kans op drukplekken verkleint wordt. Verder heeft Agradi ook nog singelonderleggers voor longeersingels.

Wanneer je een longeersingel wilt aanschaffen zijn er een aantal dingen waarover je naast de genoemde zaken over na moet denken. Zo moet je weten welke maat longeersingel jouw paard nodig heeft voor een perfecte pasvorm en daarnaast moet je ook bedenken of je een specifiek gebruikersdoel wilt bereiken met je longeersingel. Dit laatste omdat longeersingels vaak verschillen in lussen, deze kunnen op verschillende plekken zijn bevestigd en kunnen ook in hoeveelheid verschillen per longeersingel.

Andere producten naast longeersingels voor het longeren van paarden heeft Agradi ook nog andere hulpmiddelen zoals kaptomen, hulpteugels en longeerlijnen. Ben je opzoek naar een mooi hoofdstel? Bekijk dan eens ons aanbod in paardenhoofdstellen. Ook heeft Agradi allerlei beenbescherming voor paarden en verder ook nog diverse soorten paardenzwepen. Bekijk snel het aanbod van Agradi in onze ruitershop! Verder is er ook nog een Paarden drogisterij voor je paard. Hier vind je allerlei middeltjes om de gezondheid van je paard te bevorderen.