Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Kalkoenen

Hoef kalkoenen voor paarden vind je voordelig in het ruime assortiment van Agradi.nl!

Bij Agradi hebben wij talloze merken waarvan de bekendste in deze categorie Imperial Riding en Horka zijn. Als je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je het beste even een kijkje nemen op onze merkenpagina waar ons hele aanbod aan merken te zien is. Hoef kalkoenen voor paarden verkopen wij bij Agradi in allemaal verschillende soorten en merken zodat er ook voor jouw paard de beste soort kalkoenen tussen zitten.

Gebruik hoef kalkoenen

Hoef kalkoenen worden ook wel hoefstiften genoemd en worden in de hoefijzers gedraaid om zo meer grip te hebben op (natte) bodems. Deze hoefstiften worden vaak vooral gebruikt tijdens het springen omdat hier de grip erg van belang is. Hoef kalkoenen worden ook veel gebruikt tijdens concoursen die plaats vinden op gras, hiermee kan je het uitglijden van jouw paard voorkomen.

In de Ruitershop van Agradi vind je alle soorten kalkoenen voor jouw paard en verschillende benodigdheden die bij hoef kalkoenen komen kijken.

Verschillende soorten hoef kalkoenen

Hoef kalkoenen zijn bij Agradi verkrijgbaar in veel verschillende merken maar ook in verschillende varianten, echter hebben ze wel allemaal dezelfde werking alleen zitten er soms net kleine verschillen tussen. Zo hebben wij bij Agradi hoef kalkoenen in een puntvorm voor extra grip, normale kalkoenen hebben een stomp uiteinde. Ook verkopen wij bij Agradi vele hoef kalkoenen sets, waarin alles inbegrepen zit zoals een kalkoengatborstel en indraaibitjes voor de kalkoenen. Deze sets zijn erg handig om alles netjes te kunnen opbergen en makkelijk te kunnen meenemen.

Zoals je kunt lezen kan je dus alles op het gebied van hoef kalkoenen voor paarden vinden in de Ruitershop van Agradi. Bij Agradi hebben wij ook een stickerkorting waarmee je van grote voordelen kan genieten, deze kortingen gelden ook op vele artikelen in onze ruitershop, en zo ook op veel producten in de categorie hoef kalkoenen voor paarden. Voor meer informatie over het verzorgen van de gezondheid van jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, deze is zeer handig om alles te weten te komen over de gezondheid van jouw paarden. Ten slotte kun je voor alle soorten hoef stiften welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en bestel je hoef kalkoenen voor het paard nu goedkoop bij Agradi.nl!