Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Hoefteer

Hoefteer voor paarden vind je in het ruime assortiment bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Effol Hoefteer Verstuiver 125ml
  € 10,95 € 8,21 -25%

  Effol Hoefteer Verstuiver 125ml

  (4)
 2. Parisol Hoefteer Zwart/Bruin
  € 11,99 € 8,49 -29%

  Parisol Hoefteer Zwart/Bruin

  (79)
 3. Sale
  Teer Pasta Euro Farm
  vanaf € 4,49 -25%

  Teer Pasta Euro Farm

  (72)
 4. Sale
  Harry's Horse Hoefteer
  € 9,50 € 7,12 -25%

  Harry's Horse Hoefteer

  (12)
1
Aantal per pagina:
22 94

Bij Agradi hebben wij talloze merken waarvan de bekendste in deze categorie Parisol en Carr & Day & Martin zijn. Als je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je het beste even een kijkje nemen in onze Merkenshop waar ons hele aanbod aan merken te zien is. Hoefteer voor paarden verkopen wij bij Agradi in allemaal verschillende soorten en merken zodat er ook voor jouw paard het beste hoefteer tussen zit.

Gebruik hoefteer bij paarden

Hoefteer voor paarden is een natuurlijk product dat zorgt voor preventie van rotstraal en tevens werkt het ook verzorgend voor de hoeven van jouw paard. Door hoefteer regelmatig aan te brengen op de hoeven van jouw paard zullen de hoeven een betere conditie krijgen en kunnen hoefziektes voorkomen worden. Hoefteer beschermt de hoef tegen het afbrokkelen en het uitdrogen van de hoeven en zorgt voor een stimulatie van de hoefgroei. In de ruitershop van Agradi vind je alles wat te maken heeft met de verzorging van de hoeven van jouw paard. Er bestaan verschillende soorten hoefteren voor paarden die wij bij Agradi verkopen.

Verschillende soorten hoefverzorging

Hoefteer bij Agradi is verkrijgbaar in verschillende varianten, vaak hebben ze allemaal wel (bijna) dezelfde werking. Andere soorten hoefverzorgingsartikelen zijn hoefolie en hoefvet, zalf of crème. Voor elk paard en de ruiter is er op deze manier iets wils en is vrijwel altijd de favoriet aanwezig. De hoefolie is ook verkrijgbaar in een spray vorm. Het voordeel van een hoefspray is dat dit vaak makkelijker en hygiënischer is tijdens het aanbrengen. Daarentegen zijn sommige paarden bang voor sprays, dus dan is een hoefzalf of hoefteer een betere oplossing.

Zoals je kunt lezen kan je dus alles op het gebied van de verzorging van de hoeven van jouw paard vinden in de Ruitershop van Agradi. Voor meer informatie over het verzorgen van de gezondheid van jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, deze is zeer handig om alles te weten te komen over de gezondheid van jouw paarden. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie hoefteer voor paarden. Ten slotte kun je voor alle soorten hoefteer welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Bestel je hoefteer nu voordelig bij Agradi.nl!