Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Halstertouwen

Bij Agradi vind je een ruime keuze aan halstertouwen en lijnen! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Harry's Horse Lijn Soft 2m Black
€ 4,95

Harry's Horse Lijn Soft 2m Black

(99)
Sale
Premiere Lijn Super Soft Zwart
€ 8,94€ 7,99-11%

Premiere Lijn Super Soft Zwart

(67)
HB Halstertouw Luxe Zwart 2m
€ 6,95€ 6,81-2%

HB Halstertouw Luxe Zwart 2m

(20)
Sale
Covalliero Hengstenketting Zwart 2m
€ 14,99€ 12,99-13%

Covalliero Hengstenketting Zwart 2m

(0)
Sale
Norton Halstertouw Neon Oranje 2m
€ 8,78€ 7,79-11%

Norton Halstertouw Neon Oranje 2m

(9)
Harry's Horse Halstertouw Muskaton 6.8m Navy
€ 16,95

Harry's Horse Halstertouw Muskaton 6.8m Navy

(30)
Sale
Harry's Horse Halstertouw Mounty Navy
€ 11,95€ 7,46-38%

Harry's Horse Halstertouw Mounty Navy

(232)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Halstertouwen, het goedkoopst bij Agradi.nl. Een halstertouw is onmisbaar voor paardeneigenaren, daarom zijn er veel verschillende te koop. Zo vind je bij ons een basislijn, maar ook in leuke kleuren die je kunt matchen bij je halster. Halstertouwen zijn verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Harry’s Horse, Kerbl, Horka, HKM en BR. Voor producten specifiek van deze merken kun je een kijkje nemen op de merken pagina.

Er bestaan verschillende soorten halstertouwen. Een van de bekendste touwen zijn met musketonhaak. Deze haak is erg stevig en het paard kan zich hier niet mee lostrekken. Ook zijn er met een paniekhaak, deze sluiting gaat open als er veel druk op komt. Dit soort halstertouwen kun je snel losmaken als er iets gebeurt en het paard gaat hangen aan het touw. Hierdoor kun je voorkomen dat het halster breekt. Naast complete halstertouwen verkoopt Agradi ook losse paniekhaken en musketonhaken. Met deze losse onderdelen kun je versleten haken vervangen. Daarnaast hebben we halstertouwen zonder sluiting, deze kun je zelf voorzien van een sluiting.

We verkopen halstertouwen in verschillende lengtes. Voor pony’s kan het fijner zijn om een korter halstertouw te gebruiken, terwijl voor grote paarden een extra lang halstertouw prettig is. Dit is afhankelijk van het doel waarmee en waarvoor je het wilt gebruiken. We bieden ze aan in verschillende materialen, zoals katoen, nylon en polypropyleen.

Naast halstertouwen hebben wij ook hengstenkettingen in het assortiment. Dit zijn nylon lijnen met een roestvrij stalen ketting. Een hengstenketting kan door de bitringen worden gehaald, waardoor er extra druk op de paardenmond komt. Deze zijn extra sterk en daardoor uiterst geschikt voor sterke paarden en hengsten. Ook wordt het veel gebruik om een paard voor te brengen op een keuring.

Voor het transport van je paard verkopen wij trailerlijnen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ze zijn verkrijgbaar in rubber, elastiek en geplastificeerd metaal. Een trailerlijn van sterke kwaliteit is belangrijk voor een veilig transport van je paard. Onze trailerlijnen zijn voorzien van paniekhaken.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie halstertouwen voor paarden. Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Dierendrogist. Ook hebben wij een Diergezondheidswijzer met paarden informatie, bijvoorbeeld over Koliek bij paarden. Tenslotte kun je voor halstertouwen voor paarden die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze sale pagina. Koop hier jouw halstertouwen voor de scherpste prijs op Agradi.nl!