Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

3 in 1 Dekens

In deze categorie vind je een groot assortiment 3 in 1 Dekens Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:

De 3 in 1 deken is, zoals de naam het ook al zegt, 3 dekens in 1. Het is namelijk een zomerdeken, regendeken en vliegendeken in 1! Deze dekens beschermen jouw paard dus tegen de zon, regen en insecten.

Zomerdekens zijn zeer ademende dekens die geschikt zijn voor warmer weer. Deze dekens worden vaak gebruikt bij de overgang naar de winter. Het beschermt jouw paard ook tegen viezigheid en houdt het paard warm na bijvoorbeeld het wassen van het paard of trainen. Regendekens zijn 100% waterafstotend en licht van gewicht, en daarnaast ook zeer ademend. Vliegendekens beschermen jouw paard tegen insecten. Deze dekens voorkomen jeuk en irritatie door insecten bij jouw paard. Een 3 in 1 deken heeft dit dus allemaal!

Net zoals bij vliegendekens hebben 3 in 1 dekens vaak een halsstuk en een buikflap, voor de volledige bescherming van jouw paard.

3 in 1 dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Waaronder bijvoorbeeld dekens met zebraprint. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zwart-witte strepen helpen tegen bloedzuigende insecten. Dit komt voornamelijk door de manier waarop het licht wordt gereflecteerd, dit werkt namelijk irriterend voor de vliegen.

Bij Agradi vind je 3 in 1 dekens van veel bekende merken zoals bijvoorbeeld Amigo, Bucas, Harry’s Horse en Rambo.

Tevens zijn deze dekens te koop in meerdere maten. Zodat je altijd een goed passende deken kan vinden voor jouw paard of pony. Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even op de pagina Maattabel Paardendekens.