Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Paard Zoekt Baas

Hoi ik ben Calijn (19) van het YouTube kanaal Paard Zoekt Baas.

Paard Zoekt Baas wordt gerund met een grote groep van schoolgaande vrijwilligers, met passie voor paarden en alles wat daarbij hoort.

0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Wij nemen je in de video’s mee in ons leven, met de nadruk op ons eigen paardenopvangcentrum. Deze opvang wordt gerund door vrijwilligers. We vangen mishandelde en verwaarloosde paarden en pony's op en zoeken een super goed huisje voor ze. Ook vangen wij paarden op van mensen die niet meer voor hun paard willen of kunnen zorgen. Naast de serieuze onderwerpen hebben we ook heel veel lol met elkaar. Dit alles leek ons superleuk om met andere mensen te delen. En hoe krijg je echt een goede indruk van wat wij meemaken en hoe het er bij ons aan toe gaat? Door te vloggen natuurlijk! Dit doen we nog niet ontzettend lang, maar in een hele korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de bekendste paarden-youtube kanalen. Inmiddels hebben we binnen een jaar dan ook +/- 40.000 volgers bereikt. Alles wat wij meemaken kun je op ons kanaal volgen! Wil je op de hoogte blijven? vergeet dan zeker niet om te abonneren!

Klik hier om naar het youtube kanaal van paard zoekt baas te gaan

Alles wat je koopt gaat 100 procent van de winst naar Paard Zoekt Baas, op die manier help je ook de paarden een beter thuis te krijgen.