Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Oxygen For Life Cellfood MultiVitamin Spray 29 ml

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • 90 dagen bedenktijd *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 700.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Cellfood Multivitaminen Spray Vitaminen zijn koolstofhoudende stoffen die het lichaam nodig heeft voor de reguliere stofwisseling. Deze vitaminen worden echter meestal niet door het lichaam aangemaakt, maar zitten in ons voedsel en ons drinkwater. Uitzonderingen hierop zijn bijvoorbeeld vitamine D, die het lichaam in beperkte hoeveelheden aanmaakt, en vitamine B12, die wordt aangemaakt door de darmflora. Vitaminen en mineralen fungeren als zogenaamde “co-factoren” bij de vertering van stoffen in ons lichaam. Het grootste deel van onze stofwisseling gebeurt met behulp van specifieke enzymen, maar bij het ontbreken van additionele katalysatoren (de co-factoren vitaminen en mineralen) vinden deze enzymatische reacties dusdanig langzaam plaats, dat er van effectiviteit bijna geen sprake meer is.
Veel artsen raden het nemen van voedingssupplementen in de vorm van vitaminen aan wanneer er sprake is van de volgende aandoeningen of lichaamstoestand: vitaminegebrek, slechte spijsvertering, verhoogde vraag van het lichaam naar weefselgroei, stress, zwangerschap, lactatie en menstruatie. Bij sommige stoornissen in het lichaam is er ook een behoefte aan grotere weefseltoename, zoals hyperactiviteit van de schildklier, besmettelijke ziektes die met koorts gepaard gaan en ziekten waarbij het lichaam wegteert.
Sprays, tabletten of injecties?
Cellfood Multivitaminen is een snelwerkende, vloeibare spray, die snel door het lichaam wordt opgenomen. In tegenstelling tot de gewone vitaminetabletten bevat het geen bindmiddelen, toevoegingen, poeders, cafeine, drugs, calorieen, vetten, was of alcohol. Cellfood Multivitaminen wordt bijna twintig keer sneller en beter geabsorbeerd en geassimileerd dan vitaminetabletten. Daarnaast voorziet het het lichaam van een onmiddellijke en vooral constante stroom van voedingsstoffen. Het normale vitaminetablet daarentegen wordt in het gunstigste geval snel opgelost en via het spijsverteringsstelsel (in een keer) aan het lichaam aangeboden. Het lichaam kan deze plotselinge overdaad niet onmiddellijk assimileren en voert het grootste deel langs natuurlijke weg af. Bij een slechte oplossing van het tablet worden de voedingsstoffen direct uitgescheiden en is de opname minimaal.
Ter vergelijking:
de opname van tabletten ligt onder de 20

Specificaties

Vaak meebesteld

€ 79,95 € 59,96 -25%
€ 23,99 € 17,99 -25%
€ 0,20 € 0,19 -5%
€ 13,99 € 13,29 -5%
Agradi's keuze
Agradi Wegwerpspuit 3-delig Luer Hub
€ 0,25 € 0,24 -4%

Bekijk ook andere Wondontsmettingsmiddelen en Mensendrogist

Sale
Betadine Oplossing
€ 8,99 € 5,19 -42%
€ 4,95 € 4,70 -5%
€ 2,49 € 2,24 -10%
€ 4,50 € 4,28 -5%
€ 35,95 € 33,19 -8%

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
  • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
  • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.