Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Oxygen For Life Cellfood 29 ml

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Cellfood, een van de best verkochte voedingssupplementen ter wereld voor meer weerstand en sterker immuunsysteem!
Gun je lichaam vooral nu in deze tijden een extra energie boost! Cellfood bevat mix van 78 sporenelementen, 34 enzymen en 17 aminozuren. Cellfood is gebaseerd op de gepatenteerde watersplitsende technologie (US patent 2,530,317) van wetenschapper Everett Lafayette Storey waar vele internationale prijzen mee zijn gewonnen. Cellfood bevat colloïdale mineralen en sporenelementen, metabole en spijsverteringsenzymen (functionele eiwitten), aminozuren (bouwstenen van eiwitten), elektrolyten (zouten) én opgeloste zuurstof voor meer energie, een betere weerstand en sterker immuunsysteem.

Deuterium, een bekroonde en veilige zuurstofbron voor het immuunsysteem.
De Cellfood-formule is het resultaat van 42 jaar onderzoek door wetenschapper Everett Lafayette Storey (fysisch scheikundige en microbioloog). Dat er niet over één nacht ijs wordt gegaan, bewijst de tijdsspanne van 9 maanden die nodig is om de productie van één lot Cellfood aan te maken. In 1997 werd Cellfood bekroond met de ’Advanced Technology Award’ van de ’International Hall of Fame’.

Wat maakt Cellfood zo speciaal?
Dankzij Electrocultuur en Micro-Activatie, twee revolutionaire technologieën voor een optimale absorptie en bruikbaarheid van de ingrediënten, bevinden de mineralen en sporenelementen van Cellfood zich in een colloïdale vorm. Dit betekent dat ze zich in uiterst kleine deeltjes verdelen over de Cellfood oplossing. Hiermee bootst deze oplossing samen met het aanwezige deuterium de kenmerken van lichaamseigen vocht na. Dat is de reden waarom alle nutriënten uit Cellfood bijna volledig (voor 95%) opgenomen en verwerkt worden in het lichaam uw weerstand wordt beterm en immuunsysteem sterker!

Ingrediënten
Organische mineralen en spoorelementen, elektrolyten, deuteronen, spijsverterings- en metabolische enzymen, aminozuren. Vrij van aluminium, cadmium, chloor, lood, kwik, radium, alcohol en chlucose.

Waarschuwing
Houd de flacon uit de buurt van kinderen (Zie ook Instructies voor dosering voor kinderen). Vermijd contact met de ogen. Mocht u per ongeluk Cellfood in uw oog krijgen, spoel dan onmiddellijk na met water. Vermijd contact met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, wol, leer, hout, formica en imitatieleer). Cellfood bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering en de verbranding in het lichaam. Deze enzymen kunnen organische materialen afbreken. Houd Cellfood uit de buurt van koelkast, magnetron, mobiele telefoon, röntgenapparatuur of andere apparaten die elektromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de werkzaamheid van Cellfood nadelig beïnvloeden. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij medicijngebruik.

Gebruik
De dosering is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte. Tijdens perioden van overmatige belasting of andere inspanningen kunt u uw dosis verhogen tot drie maal daags 25 druppels. Aanbevolen dosering bij normaal gebruik: Voeg na het wakker worden 8-15 druppels Cellfood toe aan een kwart glas zuiver water of vruchtensap. Neem kleine slokjes en wacht een half uur voordat u uw tanden poetst, iets drinkt of eet. Heeft u 's avonds behoefte aan extra energie, herhaal dan de bovenstaande instructies een half uur voor het avondeten. Om een optimale werking te krijgen raden wij u aan zuiver drinkwater te gebruiken zoals bronwater. De chemicaliën in leidingwater kunnen de werking van Cellfood verminderen. Gebruik ook geen gekookt water. Hoewel de aanwezige bacteriën wel gedood worden, blijft er juist een grotere concentratie van de chemicaliën achter. Kinderen: 1 druppel Cellfood per dag per leeftijdsjaar (bijv. 3 jaar oud- 3 druppels per dag). Ouder dan 18 jaar: normale dosering.

Verpakking
29 ml.

Voedingssupplement
Cellfood is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificaties

Vaak meebesteld

€ 16,59 € 14,93 -10%
€ 4,99 € 4,84 -3%
€ 98,50 € 92,99 -6%
€ 29,95 € 28,45 -5%
Agradi's keuze
Vitasporal Horse Vitaminespuit
€ 9,95 € 7,95 -20%

Bekijk ook andere Wondontsmettingsmiddelen en Mensendrogist

Sale
Betadine Oplossing
€ 8,99 € 5,19 -42%
€ 4,95 € 4,70 -5%
€ 4,50 € 4,28 -5%
€ 34,99 € 28,69 -18%
€ 39,95

Reviews

4 reviews
 • Meer energie (3)

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

ruud uit den haag op 20-4-2017

Ja, ik raad dit product aan

werkt goed

het blijft werken bij mijn vrouw de tumor marker neemt nog steeds af

 • Meer energie

Ruud uit 's-gravenhage op 8-12-2016

Ja, ik raad dit product aan

zeer goed

blijft goed spul makkelijk te gebruiken de tumor marker daalt

 • Meer energie

ruud uit den haag op 4-5-2016

Ja, ik raad dit product aan

gebruiken met kanker

door het gebruik van cellfood door mijn vrouw met dikke darm kanker stadium 4 met uitzaaingen is de chemo heel goed aangeslagen en de uitzaaingen zijn klijner geworden daardoor kon ze geopereed worden

 • Meer energie

Anne op 20-10-2015

Ja, ik raad dit product aan

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.