• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Oxygen For Life Cell Vet

Kleur

Maat

Aantal: 1

Euro icon

wij hebben een laagste prijs garantie *

Oxygen For Life Cell Vet productomschrijving

Cell Vet Cell Vet is een voedingssupplement voor paarden en ponys dat afgeleid is van de humane Cellfood formule. Cell Vet bevat 78 mineralen, 34 enzymen en 17 aminozuren in een verhouding die optimaal is voor uw huisdier!
Cell Vet kan dagelijks gebruikt worden bij paarden en ponys.De gepatenteerde Cellfood en Cell Vet formules zijn in 1997 door de International Wall of fame verkozen tot het meest geavanceerde product vanwege hun samenstelling en werking!
Ingredienten:
Cell Vet is een geregistreerde mixtuur van gezuiverd water, zuurstof, sporenelementen en mineralen, elektrolyten in colloidale vorm. Alle ingredienten zijn organisch en niet-giftig. Cell-Vet kan samen met andere geneesmiddelen en supplementen worden gebruikt, daar het de bio beschikbaarheid en effectiviteit bevordert.
Waarschuwing:
Alleen voor gebruik bij dieren. Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen en met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, e.d.). Cell Vet bevat namelijk enzymen die organische materialen kunnen afbreken. Houd uit de buurt van mobiele telefoons, computers, koelkasten, magnetrons en andere apparaten die elektromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de effectiviteit van Cell Vet nadelig beinvloeden.
Dosering:
Eerst dient u vast te stellen hoeveel water het dier per dag drinkt (Dagelijkse Waterbehoefte). Als andere dieren uit dezelfde bak drinken, stel dan het gemiddelde waterverbruik van al deze dieren vast. Gebruik vervolgens de onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel Cell Vet dient te worden toegevoegd. Op 20 liter drinkwater mag er de eerste 2 dagen 1ml Cell Vet toegevoegd worden. Dag 3 en 4, 2ml Dag 5 en 6, 3ml en daarna 4ml
Onderhoudsdosis:
Als uw dier gezond is, kunt u de dosis langzaam weer verlagen tot op het niveau van dag 3 & 4. Water dat is blijven staan: Haal iedere ochtend het water van de vorige dag weg en maak een nieuwe voorraad aan voor het dier.
Verpakking:
100ml
Voedingssupplement:
Cell Vet is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Oxygen For Life Cell Vet reviews

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Oxygen For Life Cell Vet

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Luchtwegondersteuning voor paarden

 1. vanaf € 7,70
  Sectolin Fenegriek
  (300)
 2. Agradi's keuze
  € 8,45 € 7,49 -11%
  ProHorse Fenegriek Plus 1kg
  (107)
 3. € 36,50 € 34,68 -5%
  HMP-Horse Hoest, Snot en Dampigheid 1kg
  (38)
 4. € 49,99 € 39,99 -20%
  Boehringer Ingelheim Sputolysin Poeder
  (126)