Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Oxygen For Life Cell Vet

  • Gratis verzending vanaf € 29,-
  • 90 dagen bedenktijd *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 700.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Cell Vet Cell Vet is een voedingssupplement voor paarden en ponys dat afgeleid is van de humane Cellfood formule. Cell Vet bevat 78 mineralen, 34 enzymen en 17 aminozuren in een verhouding die optimaal is voor uw huisdier!
Cell Vet kan dagelijks gebruikt worden bij paarden en ponys.De gepatenteerde Cellfood en Cell Vet formules zijn in 1997 door de International Wall of fame verkozen tot het meest geavanceerde product vanwege hun samenstelling en werking!
Ingredienten:
Cell Vet is een geregistreerde mixtuur van gezuiverd water, zuurstof, sporenelementen en mineralen, elektrolyten in colloidale vorm. Alle ingredienten zijn organisch en niet-giftig. Cell-Vet kan samen met andere geneesmiddelen en supplementen worden gebruikt, daar het de bio beschikbaarheid en effectiviteit bevordert.
Waarschuwing:
Alleen voor gebruik bij dieren. Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen en met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, e.d.). Cell Vet bevat namelijk enzymen die organische materialen kunnen afbreken. Houd uit de buurt van mobiele telefoons, computers, koelkasten, magnetrons en andere apparaten die elektromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de effectiviteit van Cell Vet nadelig beinvloeden.
Dosering:
Eerst dient u vast te stellen hoeveel water het dier per dag drinkt (Dagelijkse Waterbehoefte). Als andere dieren uit dezelfde bak drinken, stel dan het gemiddelde waterverbruik van al deze dieren vast. Gebruik vervolgens de onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel Cell Vet dient te worden toegevoegd. Op 20 liter drinkwater mag er de eerste 2 dagen 1ml Cell Vet toegevoegd worden. Dag 3 en 4, 2ml Dag 5 en 6, 3ml en daarna 4ml
Onderhoudsdosis:
Als uw dier gezond is, kunt u de dosis langzaam weer verlagen tot op het niveau van dag 3 & 4. Water dat is blijven staan: Haal iedere ochtend het water van de vorige dag weg en maak een nieuwe voorraad aan voor het dier.
Verpakking:
100ml
Voedingssupplement:
Cell Vet is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Specificaties

Bekijk ook andere Luchtwegen paard

Agradi's keuze
Animavital Luchtwegen/Weerstand 1kg
€ 29,99 € 27,79 -7%
Agradi's keuze
ProHorse Fenegriek Plus 1kg
€ 8,45 € 7,50 -11%
€ 16,99 € 13,99 -18%
€ 49,99 € 41,99 -16%
€ 19,99 € 16,50 -17%

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
  • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
  • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.