Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Oxbow Animal Health

Oxbow Animal Health koop je online bij Agradi. Oxbow is een merk dat zich bezighoudt met de gezondheid van kleine dieren, met als doel te zorgen dat dieren een lang en gezond leven leiden. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Men gelooft namelijk dat de kwaliteit van leven van huisdieren begint met kwaliteitszorg. Het doel van de producten van Oxbow Animal Health is om een verschil te maken in het leven van kleine huisdieren en hun eigenaren. Owbow heeft producten die dieren helpen te herstellen na een operatie of ziekte.

Belangrijke producten zijn de Oxbow Critical Care producten. Deze zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Oxbow Critical Care zijn voedingssupplementen voor knaagdieren. Je vindt deze dan ook bij onze Knaagdierendrogist. Deze voedingssupplementen onder andere extra bevatten vitaminen voor knaagdieren. Oxbow Critical Care is speciaal ontwikkeld voor planteneters die hun eigen voeding niet meer eten als gevolg van ziekte of een operatie. Dit voer bevat alle benodigde voedingsstoffen van hoogwaardige kwaliteit zodat de vertering optimaal is. Het is een effectief en betrouwbaar voer, wat ondersteunt in kritieke situaties.

Een andere belangrijke soort verzorging na een operatie is de verzorging van de wonden. Hiervoor kun je een speciale spray gebruiken. Deze sprays zijn ontwikkeld voor huisdieren. Je vindt deze bij de huidverzorging voor honden. Uiteraard kun je deze spray voor meerdere diersoorten gebruiken, als je voor gebruik maar goed de gebruiksaanwijzing leest.

Wil jij je huisdier de optimale verzorging geven om te herstellen en nog lang en gezond te leven? Dan ben je bij Agradi aan het goede adres. Daarom koop je de producten van Oxbow Animal Health nu goedkoop in onze webshop. Bovendien hebben wij nog veel meer nuttige artikelen. En wist je dat een groot deel van de artikelen in ons assortiment meedoen aan onze stickeractie? Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit teveel! Ook hebben wij altijd veel artikelen in de aanbieding. Ben je benieuwd welke artikelen er nu in de aanbieding zijn? Kijk dan op onze Sale pagina, hier staat een overzicht van de actuele aanbiedingen. Voor goede en goedkope producten kun je altijd terecht bij Agradi!