Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Organic Oscar Hondenshampoo

Organic Oscar hondenshampoo koop je online bij Agradi. Organic Oscar is een merk dat zich specialiseert in de huidverzorging van honden. Het merk ontwikkelt hiervoor speciale hondenshampoo. Deze shampoos zijn uitermate geschikt voor honden met een gevoelige huid. De gedachte achter het ontwikkelingsproces van Organic Oscar is dat het hondenshampoos ontstaan met de zelfde kwaliteit als de producten die je zelf voor je huid en haren gebruikt.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Huid- en vachtverzorging zijn belangrijke aspecten voor hondeneigenaren. De vachtverzorging maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Bij Organic Oscar is men van mening dat een goede huid- en vachtverzorging een van de vele manieren is om je hond te laten zien dat je hem, en zijn vriendschap, waardeert. De honden shampoos van Organic Oscar zijn van uitstekende kwaliteit en zien er bovendien erg aantrekkelijk uit. Ze vallen op door het gebruik van kleur en door de vormgeving. Als je deze producten ziet, weet je meteen dat ze voor honden bedoelt zijn. De verpakkingen zijn in de vorm van een kauwbot, met daarop een afbeelding van een hond in bad. Er bestaat geen twijfel over waar deze producten voor dienen. Een belangrijk detail van het logo van Organic Oscar is dat duidelijk te zien is dat de hond in kwestie het naar zijn zin heeft in bad. Deze zachtaardige shampoos maken een wasbeurt voor iedere hond een aangename bezigheid. Uiteindelijk draait het natuurlijk om het hebben van een gelukkige hond.

Dus wil jij de vacht van je hond goed verzorgen, met producten van de beste kwaliteit. Dat kan! Daarom koop je de hondenshampoos van Organic Oscar nu goedkoop bij Agradi! Bovendien hebben wij nog veel meer hondenspullen en verzorgingsproducten. In ons assortiment vindt je alles wat je zoekt. Daarnaast doen vele van onze artikelen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Ook hebben wij een speciale Sale pagina waar je een overzicht vindt van producten die in de aanbieding zijn. Benieuwd wat we voor jou hebben? Kom dan een kijkje nemen in onze webshop, want bij Agradi slaag je altijd!