Outlet

Orcon Overallen

  1. Kinderrally Overall Rood
    Sale

    Kinderrally Overall Rood

    vanaf 14,07
    3
Aantal per pagina:
20 100

Orcon heeft een duidelijk doel wat betreft hun werkkleding, namelijk vanuit de behoefte van de eindgebruiker maximale toegevoegde waarde op producten te leveren. Het bedrijf heeft het volledige proces in eigen handen en kan zodoende snel reageren op de wensen van klanten. Het productieproces begint in Doetinchem, waar ideeën uitgewerkt worden om uiteindelijk geproduceerd te worden. Hierdoor heeft Orcon een goed design, perfecte en comfortabele pasvorm en uiteraard een hoge kwaliteit. Daarnaast is het volledige productieproces transparant en is veilige en duurzame productie een belangrijk onderdeel bij Orcon.

Orcon heeft een ruim assortiment aan werkkleding, maar specialiseert zich niet enkel op kleding voor volwassenen. Ook kinderkleding is een onderdeel van dit bedrijf, met name speciale overalls. De speciale kinderoveralls van Orcon zijn ideaal om te gebruiken bij kinderen die bijvoorbeeld meehelpen op een boerderij. Deze overalls zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw en hebben een comfortabele pasvorm. Ze zijn uitgerust met handige zakken, zoals borstzakken en steekzakken. De overall heeft een rits aan de voorkant, waardoor het voor kinderen makkelijk aan en uit te trekken is. De overalls zijn niet alleen geschikt voor viezere werkzaamheden, maar ook ideaal voor kinderen die veel buiten spelen. De overalls van Orcon zijn eenvoudig te reinigen.

Orcon werkkleding koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Niet alleen volwassenen hebben handige werkkleding nodig, ook voor kinderen is een stevige en vooral goed passende overall een ideale oplossing. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij nog een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.