Outlet

Orbiloc Dog Dual Hondenlampjes

 1. Orbiloc LED Veiligheidslamp Groen

  Orbiloc LED Veiligheidslamp Groen

  31,99
  0
 2. Orbiloc LED Veiligheidslamp Geel

  Orbiloc LED Veiligheidslamp Geel

  31,99
  0
Aantal per pagina:
20 100

Deze ambitie is ontstaan uit de visie dat iedereen veilig over straat moet kunnen wanneer het donker is. Zichtbaarheid is daarbij een heel belangrijk aspect. Zowel voor mensen die zonder hond lopen als voor mensen die hun hond uitlaten. Orbiloc heeft daarom lampjes ontwikkeld die tegen alle weersomstandigheden kunnen.

Orbiloc Dog Dual bij Agradi

Uiteraard vind je de lampjes van Orbiloc ook in de webshop van Agradi. Orbiloc Dog Dual heeft lampjes die je gemakkelijk kunt bevestigen aan de halsband van je hond of aan een hondentuigje. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je de kleur kunt kiezen die bij jou en je hond past. Bovendien trekken gekleurde lampjes de aandacht, waardoor je extra goed opvalt. De zichtbaarheid van de lampjes is groot, waardoor men je al van ver ziet aankomen. Goede verlichting is onmisbaar in de schemering of in het donker. Veiligheid gaat boven alles. Daarom koop je de hondenlampjes van Orbiloc Dog Dual nu goedkoop bij Agradi. Niet iedereen wil graag in de spotlight staan, maar met deze lampjes val je zeker op wanneer je aan het wandelen bent. Bovendien hebben wij nog veel meer artikelen voor mensen die graag buiten zijn. Voor hondeneigenaren hebben we bovendien een ruim assortiment aan hondenspullen.

Wist je al dat wij gebruik maken van en stickeractie? Een groot deel van de artikelen uit onze webshop doet hieraan mee. Met deze actie krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van het door jou gekozen artikel. Bovendien hebben wij altijd leuke artikelen in de aanbieding. Voor een overzicht van deze artikelen kun je terecht op onze Sale pagina. Wat je ook zoekt, bij Agradi slaag je altijd. Kom dus snel een kijkje nemen in onze webshop en laat je verrassen door ons ruime assortiment.