• Klantenbeoordeling 9.0
 • 3 x winnaar Thuiswinkel Award

Orbiloc Dog Dual Veiligheidslamp Led Geel

 1
 • Artikelnummer: 44389068
 • Merk: Orbiloc
 • Kleur: Geel
Normaal
37,42
Met stickerkorting
26,19
Nu totaal 30% korting!

Stickercode 30
30% Extra Korting!

 • Levertijd: Binnen 2 tot 10 werkdagen

Orbiloc Dog Dual Veiligheidslamp Led Geel productomschrijving

Orbiloc Dog Dual - Geel
Een hondenlicht van hoge kwaliteit welke u en uw hond van zichtbaarheid verzekerd. Het gewicht en platte design maakt dat deze lichtjes geschikt zijn voor alle soorten honden,

Specificaties:
. 5 km zichtbaarheid
. Waterdicht tot 100 meter diepte
. Schokbestendig: weerstaat impacts tot 100 kg.
. 3 jaar garantie
. 2 functies: vast en knipperlicht stand
. Lange batterij levensduur: 100 uur met vast licht en 250 uur met knipperlicht
. Specifiek lensontwerp zorgt ervoor dat het licht in een hoek van 270° zichtbaar is
. Verdraagt temperaturen van +50°C tot -40°C

Kleuren
De vijf kleuren van de Orbiloc lichtjes zorgen ervoor dat er altijd een geschikte kleur is. De kleurkeuze is afhankelijk van wanneer u hem gebruikt en van de weercondities. Daarnaast kunt u uw hond onderscheiden doormiddel van een kleur of de kleur afstemmen op uw hondenlijn, harnas, halsband etc. 

Geel: is goed zichtbaar in nevelig of mistig weer, deze kleur wordt dan het snelste opgemerkt. De kleur geel wordt in het verkeer ook geassocieerd met waarschuwingsborden en wegwerkzaamheden, waardoor chauffeurs automatisch vertragen. 
Rood: is de kleur die geassocieerd wordt met gevaar, verkeerslichten, auto&rsquo:s en fietsers. In het verkeer wordt er automatisch meer aandacht besteed aan de kleur rood.
Blauw: is de kleur die opvalt in het verkeer. Het heeft een preventief effect doordat blauw herkent wordt als de kleur van politie en ongevallen. Chauffeurs letten automatisch beter op zodra ze de kleur blauw zien. 
Wit: wit licht reist sneller dan gekleurd licht, wat ervoor zorgt dat dit licht ook goed te zien is als deze door een dikke vacht heen moet schijnen. Zelfs dan is dit licht nog van veraf te zien.
Groen: de kleur groen heeft een kalmerend effect, studies tonen aan dat groen de kleur is die we het beste zien. Daarnaast is deze kleur ook goed in het zonlicht en bij helder weer te zien. 

Zichtbaarheid
Orbiloc Dog Dual staat op kop als het aankomt op zichtbaarheid. Met de LED-technologie en uniek lensontwerp is het licht zichtbaar tot een afstand van 5 km. Daarnaast zorgt het unieke lensontwerp ervoor dat het licht zichtbaar is tot een hoek van 270°, zo is uw hond van elke kant zichtbaar. De kracht van het licht zorgt ervoor dat het reflecteert in de omgeving, zodat het licht zichtbaar is ook als het niet direct op u gericht is. 

100% waterdicht
De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt uw hond de mogelijkheid om te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Daarnaast is deze IPX8 goedgekeurd, dit geeft aan in welke mate een product bestand is tegen waterdruppels, regen en onderdompeling. De Orbiloc heeft het hoogste niveau, wat betekent dat het licht constante onderdompeling in water verdraagt, tot wel 100 meter diep. 

Schokbestendig
Orbiloc Dog Dual kan een impact tot wel 100 kg verdagen, wat de lichtjes uitstekend maakt voor grote en zware honden en honden die veel vrij rondrennen. Door de LED technologie is de Orbiloc Dog Dual niet beï:nvloedbaar door drukveranderingen, vibraties of schokken. U kunt de lichtjes laten vallen, gooien of zelfs er over heen rijden en het licht blijft functioneren. De lichtjes zijn veelvuldig getest en kunnen gegarandeerd functioneren bij temperaturen van -40° C tot 50° C.

Twee functies met lange batterijduur
Orbiloc Dog dual biedt u twee functies, vast licht en knipperlicht. Beweging wordt sneller geregistreerd door ogen, waardoor u met knipperlicht sneller wordt opgemerkt. Bij vast licht is het eenvoudiger om de afstand en de positie te bepalen, uitstekend dus voor gebruik in het verkeer. De batterij gaat bij vast licht 100 uur mee en bij knipperlicht 250 uur. 

Gebruiksvriendelijk
De Orbiloc Dog Dual is eenvoudig te bedienen, u kunt eenvoudig wisselen van knipperlicht naar vast licht. Dit doet u door naar links of naar rechts te draaien, tot u de juiste functie heeft. De knipper- en vaste lichtstand staan aangegeven op de lens. 

Inclusief bevestiging
Orbiloc Dog Dual kan direct aan de halsband vastgemaakt worden, door de halsband door de gaten van de Orbiloc gesp heen te halen. Deze kan op elke standaard halsband gebruikt worden (24 mm breed en 4 mm dik). Voor grotere of bredere halsbanden kunt u gebruik maken van de Orbiloc Rubber Strap. De flexibiliteit en wrijving van de Strap garandeert een perfecte bevestiging van de Orbiloc Dog Dual aan alle halsbanden, harnassen en lijnen. 

Onderhoud
Als de Orbiloc Dog Dual in contact is gekomen met modder of zeewater, adviseren wij u om deze af te spoelen. Dit kunt u het beste doen onderstromend water, terwijl u de selectie modus ring draait. Voor het afspoelen adviseren wij u om het licht niet te openen of te demonteren.

Vervangen van de batterij
Om de batterij te vervangen schroeft u de onderzijde van de Dog Dual los. U vervangt de oude batterij door de nieuwe in de onderkant van het licht te plaatsen, let hierbij goed op dat het + symbool naar beneden zit. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast.

-heldere LED's van de nieuwste generatie voor de beste zichtbaarheid.
-Ultralicht, slechts 10 gram
-Klein, slechts 32mm. doorsnede en 11 mm hoog
-Siliconen omhulsel en daardoor spatwaterdicht
-Knipperend: ca. 120 uur brandtijd
-Permanent: ca. 50 uur brandtijd
-6 flexibele siliconenbandjes in 3 maten te variëren
-2 Luumis per verpakking (inclusief batterijen) om rondom gezien te worden
-Eenvoudig te verwisselen batterijenOrbiloc Dog Dual Veiligheidslamp Led Geel reviews

   1 review
100% zou dit product weer kopen.

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

uit Beverwijk op :

Valt tegen wat licht opbrengst!

Ja, ik raad dit product aan
Wij hebben voor onze twee honden een blauwe en oranje lampje ( nieuwe model) echter de licht opbrengst is niet zoals men voorspiegeld helaas, zeker niet op 5000 meter zichtbaar bij vrijzicht! Heb ze bevestigd boven op de k9 tuigen dus goed vrij en zichtbaar maar met name de orange is matig zichtbaar in het donker helaas zodat ik er voor beide een ander licht bij heb genomen.

Foto's van klanten

Plaats jouw eigen foto bij Orbiloc Dog Dual Veiligheidslamp Led Geel en maak kans op een tegoedbon van €50,-

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Orbiloc Dog Dual Veiligheidslamp Led Geel

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie.

Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat deze variëren. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Reflectie halsbanden

 1. 13,08 9,16
    20
  30% stickerkorting

  Direct leverbaar

 2. 13,08 9,16
    20
  30% stickerkorting

  Direct leverbaar

 3. 6,29 4,40
    5
  30% stickerkorting

  Direct leverbaar