Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Ontstopper

Schoorsteenvegers koop je online bij Agradi. Bij Agradi vind je de daarvoor benodigde schoorscheenvegergereedschappen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
 1. Outlet
  Dario Schoorsteenveegkit 7m20 25/me
  € 21,99 € 15,97 -27%

  Dario Schoorsteenveegkit 7m20 25/me

  (5)
 2. Outlet
  Dario Schoorsteenveegkit 2kg Kogel
  € 24,99 € 17,97 -28%

  Dario Schoorsteenveegkit 2kg Kogel

  (3)
1
Aantal per pagina:
24 96

Schoorsteenvegers, schoorsteenkits, schoonmaken van de schoonsteen etc. Je vindt het allemaal bij Agradi!

Veegsets voor de kachelpijp

Veeg uw kachelpijp minimaal 1x per jaar om de vastzittende roetdeeltjes uit het kanaal te verwijderen. Bepaal daarbij eerst of u de schoorsteen wilt vegen met stokken of met touw en kogel.

Met de stokkenveegsets kunt u vanonder direct in de kachelpijp of van boven, de schoorsteen vegen. Let wel op dat de stokkenset zo min mogelijk bochten en knikken moet maken, een veer kan daar helpen.

Heeft u een stalen of een RVS-kanaal veeg dan met een nylonborstel. Heeft u een gemetseld kanaal dan moet u een stalen borstel gebruiken.

 • De veegstokken zijn zo flexibel dat ze door (lichte) bochten van het rookkanaal kunnen.
 • Gebruik eventueel een flexibele veer voor een makkelijker doorvoer.
 • De binnendiameter van het rookkanaal is ook de diameter van de borstel
 • De stokken draai je in elkaar
 • Alle onderdelen passen op elkaar
 • Als uw rookkanaal 2 binnendiameters heeft bestel dan ook 2 borstels

Veegstokkensets

Blauwe professionele veegstokken zijn zeer soepel en hebben een beveiliging tegen losdraaien tijdens het vegen. Zwarte veegstokken zijn een goed alternatief voor het een of twee x per jaar vegen door de particulier of doe-het-zelver.

Als u wilt vegen met stokken dan heeft u een set nodig met een totale lengte van het te vegen kanaal en een losse veegborstel. Kies bij kanaal diameters vanaf 180mm met bochten of bij het gebruik van stalen borstels voor een blauwe stok.

Kogelveegsets

Als u het kanaal van bovenaf wilt vegen dan kunt u ook kiezen voor een kogelveegset.

Deze bestaat uit een touw met een kogel als gewicht onderaan. Aan deze set kunt u dan met de meegeleverde accessoires een borstel bevestigen. Deze haalt u dan van bovenaf heen en weer door het kanaal. In uw kachel kunt u dan een zak bevestigen om de roetdeeltjes makkelijk op te vangen. De kogelveegset kan worden gebruikt met elk type borstel, afhankelijk van uw kanaal.

Borstels

Kies een borstel met dezelfde diameter of oppervlakte als het rookkanaal. Vindt u niet de juiste borstelmaat, kies dan de borstel die net wat groter is en knip deze op de juiste maat. Kies een nylon borstel voor een stalen of RVS kanaal en een stalen borstel voor een gemetseld kanaal. De nylon en stalen borstels passen direct op de stokken.

U kunt een extra veer nemen om de borstel nog gemakkelijker zijn weg te laten vinden in het kanaal. Vooral handig in een bochtig kanaal.

Pelletkachelveegset

Voor pelletkachels is er een zeer flexibele set met handwartel van 3 meter. In die set zit standaard een borstel van 80mm. Rookgasafvoeren op een pelletkachel hebben vaak een diameter van 80 of 100 mm, voor deze laatste maat is een losse borstel beschikbaar. Er kan ook een lengte van 5 meter besteld worden deze kan in de plaats van de 3m stok bevestigd worden.