Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Ontstoppers

Ontstoppers koop je online bij Agradi. Niets is vervelender dan een verstopte wc, gootsteen, leiding enzovoorts. Bij Agradi vind je de daarvoor benodigde ontstoppingsgereedschappen. Ontstoppingsmiddel, gootsteenontstoppers, een ontstoppingsveer, schoorsteenvegers, reinigingsspiralen enzovoorts. Je vindt het allemaal bij Agradi!

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Dario Schoorsteenveegkit 2kg Kogel
  € 24,99 € 17,97 -28%

  Dario Schoorsteenveegkit 2kg Kogel

  (2)
 2. Outlet
  Dario Schoorsteenveegkit 7m20 25/me
  € 21,99 € 15,97 -27%

  Dario Schoorsteenveegkit 7m20 25/me

  (5)
1
Aantal per pagina:
20 100

Wanneer je wc verstopt zit, kun je je wc ontstoppen met een gootsteenontstopper. Uiteraard is een gootsteenontstopper ook geschikt voor een verstopte gootsteen. Bij Agradi vind je het klassieke model gootsteenontstopper, met een houten steel en een rubber rond uiteinde. Daarnaast heeft Agradi ook een ontstopper en afsluiter, deze afsluiter zorgt voor het nog sneller ontstoppen van een verstopte afvoer. In deze productgroep vind je tevens Rothenberger gootsteenontstoppers die doormiddel van een zuig/drukpomp werken. Deze ontstopper werkt volgens het luchtpomp principe met waterdruk. Dit maakt deze gootsteenontstopper zeer geschikt voor het ontstoppen van afvoeren, wastafels, douches, baden enzovoorts.

Con-P afvoer reinigende vacuümpomp is een pomp die zeer licht is in gebruik is en de ontstopping snel verhelpt. Door middel van het vacuüm zuigen, wordt de ontstopping direct verholpen. Vloeibaar ontstoppingsmiddel is snel en gemakkelijk in gebruik. Deze biedt Agradi aan van het merk Griffon en HG. De HG keukenontstopper is speciaal ontwikkeld voor ontstoppingen die veroorzaakt worden door vet en voedselresten. Dit ontstoppingsmiddel bestaat uit natuurlijke enzymen en microben, welke zeer hardnekkige ontstoppingen voorkomt en ontstopt. De vloeibare ontstopper van Griffon is tevens geschikt voor ontstoppingen welke worden veroorzaakt door vet en etensresten, maar daarnaast ook door haar, zeep enzovoorts. Het STEX ontstoppingsmiddel bevat aluminium gecoate afvoer ontstoppingsparels, deze verwijderen zeer hardnekkige verontreinigingen en verstoppingen van onder andere gootstenen, afvoerleidingen, wastafels, douches enzovoorts. Metaal en PVC worden niet beschadigd en het is makkelijk in gebruik door de strooidop.

Wanneer een leiding of buis verstopt zit waar je niet goed bij kunt, is een ontstoppingsveer de oplossing. Ze zijn makkelijk in gebruik en werken snel en simpel. De ontstoppingsveren zijn verkrijgbaar in diverse lengtes met verschillende diameters. Deze diameter is afhankelijk van de doorsnede van de leiding, buis, riool enzovoorts. Daarnaast zijn de reinigingsspiralen ook geschikt voor het schoonmaken van leidingen om ontstoppingen juist te voorkomen. Ontstoppingsveren zijn verkrijgbaar van de merken Cabere, Conrat en Agradi. Ze zijn verkrijgbaar met een diameter van 5 mm, 6 mm, 9 mm en 10 mm. Qua lengte zijn ze al verkrijgbaar in de lengte 3 meter, tot wel 10 meter. Zo kun je voor iedere leiding een passende ontstoppingsveer vinden. Zelfs voor rioolputten, stallen, dak afvoeren en meer.

Conrat heeft dé oplossing voor zeer hardnekkige verstoppingen. De afloopreiniger, met of zonder rubberen zuignap, zorgen voor een drukgolf die de ontstopping verwijderd. Deze werken zonder chemicaliën en zijn licht in gebruik. Door het contact met het gas in de afloopreinger en het water van de verstopping ontstaat een drukgolf. Deze drukgolf verwijdert de verstopping.

Een schoorsteen dient regelmatig schoon gemaakt te worden. Dit kan nu heel makkelijk met schoorsteenvegers van Agradi. Deze zijn van het merk Dario en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er de Dario schoorsteenveegkit met een lengte van maar liefst 25 meter en een diameter van 25 cm, deze is eveneens verkrijgbaar met een lengte van 7 meter en een diameter van 20cm voor kleinere schoorstenen. Voor hardnekkig vuil heeft Agradi de Dario Schoorsteenveger met een kogel. Deze kogel heeft een gewicht van 2 kg en zorgt ervoor dat het touw altijd strak blijft hangen, waardoor de schoorsteen snel gereinigd is.

Wanneer iets schoon gemaakt moet worden of ontstopt, dan vind je bij Agradi alle benodigde middelen! Voor meer reinigingsmiddelen klik dan hier