Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Ontsmetting matten

Bij Agradi kun je diverse soorten ontsmettingsmatten en bakken vinden. De ontsmettingsmatten zijn voornamelijk geschikt voor schoeisel.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Citroenzuur 99,5 % Feed
  vanaf € 10,44 -5%

  Citroenzuur 99,5 % Feed

  (22)
 2. Sale
  Kerbl Ontsmettingsmat
  € 49,99 € 44,99 -10%

  Kerbl Ontsmettingsmat

  (14)
 3. Sale
  Dirty Dog Droogloopmat Blauw 88x68cm
  € 44,99 € 39,49 -12%

  Dirty Dog Droogloopmat Blauw 88x68cm

  (1)
 4. Sale
  Ontsmettingsmat 45x45x3cm
  € 39,50 € 37,52 -5%

  Ontsmettingsmat 45x45x3cm

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

De ontsmettingsbakken daarentegen kunnen ook gebruikt worden voor dieren. Deze bakken zijn zo gemaakt dat de dieren er zonder problemen doorheen kunnen lopen waarbij de klauwen ietwat worden gespreid. Door deze spreiding komt het ontsmettingsmiddel ook op lastigere plaatsen.

Onze Kerbl Klauwkuip Combi kun je aan elkaar verbinden voor een groter oppervlakte. Wanneer je twee bakken achter elkaar plaatst, dient de voorste bak voor het verwijderen van het grove vuil. De achterste bak dient dan als het echte desinfecterende bad. Hierdoor blijft het desinfecteermiddel langer bruikbaar en kan het beter zijn werk doen. Deze bakken worden simpel door klemmen aan elkaar bevestigd. Op de bodem van deze bak zit een profiel voor extra grip waardoor de dieren er zelfverzekerd en rustig doorheen lopen.

Zoals eerder genoemd zijn er ook ontsmettingsmatten en bakken voor schoeisel. Deze matten leg je bijvoorbeeld bij de ingang van de stal om zo insleep en verspreiding van ziekte te voorkomen. Deze matten maak je gebruiksklaar door er ontsmettingsmiddel op te doen. Soms dient het ontsmettingsmiddel vooraf verdund te worden, dit is per product verschillend. De matten zijn allen voorzien anti-lek kunststof aan de onderkant. Zo wordt de omgeving niet nat en lekt het ontsmettingsmiddel niet onnodig. Wanneer de mat is voorzien van desinfecterend middel ga je er met je laarzen of ander schoeisel op staan. Door het gewicht komt het middel omhoog en desinfecteert het de onderkant van het schoeisel.

Wanneer je graag wilt dat de zijkanten van het schoeisel ook gedesinfecteerd worden kun je kiezen voor een ontsmettingsbak. Hier komt het middel hoger en reinigt het ook de randen. Om het schoeisel compleet schoon te borstelen kun je bij Laarzenreiniger kijken.

Ontsmettingsmatten en bakken zijn zeer aan te raden in de dier- en veehouderij. Niet alleen bij ziekte uitbraak maar ook voor de preventie daarvan.

Agradi heeft ontsmettingsmatten en bakken in diverse modellen en maten. Onze matten zijn onder andere van het merk Kerbl. Wanneer je opzoek bent naar een ontsmettingsmat of bak dan vind je deze bij Agradi!