Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Olba Veehouderijproducten

Olba produceert gespecialiseerde producten voor hobbyhouders van pluimvee en knaagdieren. Hun doordachte ontwerpen worden gebaseerd op uitgebreid onderzoek, zodat ze mee gaan met de laatste ontwikkelingen in de dierhouderij. Ze zijn daardoor gespecialiseerd in het vertalen van innovatie in de veehouderij naar producten voor de hobbymatige dierhouder. Uiteraard kunnen de producten van Olba dan ook niet ontbreken bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Olba Plastic Voersilo met Deksel
Vanaf€ 3,99-18%

Olba Plastic Voersilo met Deksel

(17)
Sale
Olba Metalen Voerbak voor Pluimvee 50cm
€ 15,99€ 12,99-19%

Olba Metalen Voerbak voor Pluimvee 50cm

(1)
Aantal per pagina:
24

Voor pluimvee produceert Olba onder andere voerbakken, drinksystemen, opfokmaterialen en transportkisten. De producten zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, zo kun je, afhankelijk van hoeveel vogels je in bezit hebt kiezen voor een voer- of drinksysteem. Op basis van onderzoek in de pluimveehouderij zijn deze producten ontwikkeld om je dieren zo veel mogelijk te stimuleren tot natuurlijke eet- en drinkpatronen. Ook voor de opfok van kuikens heeft Olba speciale producten zoals warmteplaten. Deze zijn een stuk kleiner en makkelijker in gebruik dan de warmtelampen die ontwikkeld zijn voor gebruik in de grootschalige veehouderij. Ook hierin zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar om aan jouw wensen te voldoen. Speciaal voor de kuikens hebben ze ook specifieke drinkbakken en voersystemen ontworpen.

Ook voor het houden van knaagdieren heeft Olba drink- en voersystemen uit de veehouderij verkleint en vereenvoudigd. Vooral voor hobbymatige konijnenfokkers zijn deze producten een uitkomst. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en verkorten in veel gevallen de tijd die je besteed aan de verzorging van je dieren, zonder ze tekort te doen.

Door hun kennis van knaagdieren heeft Olba zich ook gericht op de ongewenste knaagdieren die iedere dierhouder tegenkomt. Bij Agradi vind je de vangkooien van Olba. Deze zijn ontworpen om dieren levend te vangen, zodat ze ergens anders uitgezet kunnen worden. De vallen werken door middel van een paneel waarop voer geplaatst wordt. Zodra het dier op deze plaat stapt klapt de val dicht en zit het dier opgesloten. Zo kun je onder andere ratten en ander ongedierte vangen. Ook zijn de vallen heel geschikt om ontsnapte dieren te vangen.

Naast de producten van Olba vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je dieren. Dierenvoer voor alle soorten dieren vind je overzichtelijk bij elkaar. Voor de ondersteuning van de gezondheid van je dieren kun je terecht bij de Dierendrogist. In de Outlet vind je veel producten in de opruiming met hoge kortingen. Zo vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren bij Agradi.