Outlet

Nylabone Kauwspeelgoed voor Honden en Puppy's

 1. Nylabone Durable Chew Puppy Bijtsleutels
  Outlet

  Nylabone Durable Chew Puppy Bijtsleutels

  12,19
  1

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
Nylabone staat voor een goede kwaliteit van het speelgoed en het welzijn en plezier van de hond. Alle producten van dit merk, zoals de Puppy Chew, Dura Chew en de Nylabone Galileo,  zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig nylon, wat veel voordelen oplevert. Door de kwaliteit van het materiaal gaat het speelgoed langer mee dan andere soorten kauwspeelgoed voor honden. Daarnaast is het materiaal ook veilig voor de gezondheid van de hond, het reinigt zelfs het gebit van je hond als hij erop kauwt! Door het duurzame materiaal zijn de speeltjes ook makkelijk schoon te maken. Eenvoudig het product even in kokend water leggen en het ziet er weer als nieuw uit!

Het assortiment aan kauwspeelgoed voor honden van Nylabone is ontzettend breed. Van speciale speeltjes voor stevige bijters tot speelgoed speciaal ontwikkeld voor puppy’s. Het speelgoed is verkrijgbaar in ontzettend veel vormen en zelfs in verschillende smaken! Op deze manier is het speelgoed van Nylabone extra aantrekkelijk voor je hond en zal zijn plezier gegarandeerd worden. Bijvoorbeeld een kauwbot met de heerlijke smaak van kip of zelfs met de smaak van bacon. Door het extra brede assortiment is er voor elke hond een ideaal speelgoed te vinden om mee te spelen. De producten van Nylabone hebben een uniek en leuk design en zijn gegarandeerd veilig voor de hond.

Hondenspeelgoed van Nylabone koop je dus bij Agradi voor de scherpste prijzen. Of je hond nou dol is op kauwspeelgoed met een lekkere smaak of je een puppy hebt waar je veilig speelgoed voor zoekt, je vind het allemaal bij Nylabone. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je alle artikelen die uit ons assortiment gaan.