Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

Nutrilick by Horseware Likstenen

Nutrilick by Horseware likstenen koop je goedkoop online bij Agradi. De bekende merken Horseware en Nutribo hebben de handen in een geslagen en presenteren de producten van Nutrilick. Nutrilick biedt speciaal gemaakte likstenen voor paarden in verschillende smaken. Deze likstenen zijn speciale likstenen die weinig suiker bevatten.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

De likstenen van Nutrilick bieden een gezond alternatief voor andere likstenen en snoepjes die veel suiker bevatten; de likstenen van Nutrilick bevatten namelijk 60% minder suiker dan de alternatieven. De likstenen zijn samengesteld op basis van onderzoek naar de mineraal en vitaminebehoeften van het paard. Vooral voor paarden die weinig krachtvoer krijgen of dit moeilijk opeten is het belangrijk om te zorgen dat het dier toch voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt. De likstenen van Nutrilick zijn dan een uitkomst. Ze zijn gemaakt om zo uit het pakje gelikt te worden, bijvoorbeeld als beloning. Ook kun je de steen gemakkelijk losmaken en geheel aan het paard voeren. De verhouding aan vitamines, mineralen en sporen elementen is dusdanig dat 200 gram voor paarden of 150 gram voor pony’s Nutrilick per dag voldoende is om aan de dagelijkse behoefte te voldoen. Naast deze ingrediënten voor de dagelijkse behoefte van het paard heeft Nutrilick toegevoegde waarden van verschillende mineralen om de hoeven te versterken en gezond te houden. Ook bevat het veel mineralen met natuurlijke anti-oxidanten om zo bij te dragen aan een langdurige gezondheid van je paard.

De productlijn van Nutrilick heeft gelijk al een prijs gewonnen op de BETA International Innovation Awards. Daarnaast won Nutrilick ook twee prijzen op de National Ploughing Championships in september 2016. Nutrilick wordt geprezen om haar innovatie en de aantrekkelijkheid voor zowel paard als eigenaar.

De Nutrilick likstenen zijn te koop in vier verschillende smaken, zo is er altijd een smaak die je paard heerlijk vind. Daarnaast hebben de afzonderlijke smaken ook hun toegevoegde waarde. De appelsmaak heeft een laag gehalte aan suikers, uitstekend geschikt voor paarden op dieet. De liksteen met Munt zorgt voor een goede ademhaling en houd luchtwegen open. De knoflooksmaak kan naast verlichting van de luchtwegen ook helpen bij het verdrijven van vliegen en het verbeteren van de weerstand. De kruidenmix is zo samengesteld dat het extra vitamines bevat en is door de kruiden vooral geschikt voor paarden die herstellende zijn na inspanning of gezondheidsproblemen.

Naast de producten van Nutrilick by Horseware vind je bij Agradi alles wat verder nodig is voor het verzorgen van jouw paard. De Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om jouw paarden gezond te houden. In de Outlet vind je veel producten in de opruiming met flinke korting. Zo heeft Agradi alles was je nodig hebt voor de verzorging van jouw paard.