Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Numaxes Anti-Blafbanden en Opvoedhalsbanden

Numaxes anti-blafbanden koop je online bij Agradi. Het bedrijf Numaxes werd 20 jaar geleden opgericht en sindsdien produceert het bedrijf verschillende hightech accessoires voor huisdieren zoals honden. Het bedrijf werkt nauw samen met katten- en hondenexperts, waardoor er nieuwe producten ontwikkeld kunnen worden die ervoor zorgen dat huisdiereigenaren volledig tevreden zijn. Ook de dierveiligheid en het dierenwelzijn wordt gegarandeerd door deze samenwerking. Volgens Numaxes wordt een relatie tussen mens en huisdier versterkt door het trainen en respecteren van onze huisdieren. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van Numaxes zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor ultieme veiligheid voor mens en dier. Een bekend product van dit merk zijn de anti-blafbanden voor honden.  Een blaffende hond is natuurlijk en normaal, het is namelijk de manier van communicatie van honden. Echter, te veel blaffen kan zorgen voor overlast bij de eigenaar en zelfs in de buurt. Numaxes heeft hiervoor speciale halsbanden ontwikkeld, die het overmatige blaffen van de hond tegengaan en dus zorgen dat er minder overlast wordt veroorzaakt.

De anti-blafbanden van Numaxes gebruiken verschillende manieren om het blaffen van de hond tegen te gaan, zoals bijvoorbeeld echo, trillingen en statische stimulaties. Hierdoor is er voor elke blaffende hond een geschikte halsband te vinden die het blaffen tegen gaat. Elke anti-blafband van Numaxes heeft verschillende instellingen, zodat de intensiteit aangepast kan worden naar de gevoeligheid en het karakter van de hond. Met de halsband wordt het blaffen beperkt tot een normale communicatie in plaats van het overmatige blaffen.

Respect voor het huisdier blijft centraal staan bij dit merk en is dus ook belangrijk bij het gebruik van een anti-blafband. De halsbanden zijn betrouwbaar en effectief, maar moeten wel op de juiste manier gebruikt worden. Het is niet de bedoeling dat de hond nooit meer mag blaffen met behulp van de halsband. Het welzijn van het dier staat voorop. Heb jij een hond die ook overmatig blaft en bezorgt dit overlast voor jezelf en misschien zelfs anderen? De anti-blafbanden van Numaxes zijn hiervoor dus de ideale oplossing, mits het welzijn van het dier gerespecteerd wordt.

Producten van Numaxes koop je dus online voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij ook nog een Outlet pagina, op deze pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en daardoor extra sterk zijn afgeprijsd.