Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Novital Broedmachines

Novital broedmachines koop je online bij Agradi. Voor het kunstmatig uitbroeden van eieren kun je gebruik maken van een zogenaamde broedmachine. Met behulp van deze broedmachines kun je meerdere eieren tegelijkertijd uitbroeden met een constante temperatuur. Het merk Novital heeft een speciale mini broedmachine in het assortiment, ideaal om een kleiner aantal eieren uit te broeden. Novital heeft in het assortiment ook nog een vervangend lampje voor de broedmachine, zodat je snel en gemakkelijk een kapot lampje kan vervangen. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De broedmachine van Novital heeft een vrolijk uiterlijk met een geeloranje kleur. De machine is geschikt voor circa 16 kippeneieren, maar kan ook gebruikt worden voor fazanten-, eenden-, kalkoenen- en ganzeneieren. Het apparaat heeft een elektrische thermostaat en de temperatuur kan door middel van een klein schroefje aangepast worden. Wanneer de broedmachine op temperatuur is, gaat het lampje regelmatig knipperen. Na gebruik kan de broedmachine met een zachte spons schoongemaakt worden. Let op dat de stekker uit het stopcontact gehaald moet worden wanneer er aan de machine gewerkt of schoongemaakt wordt. De mini broedmachine heeft een diameter van ongeveer 30 centimeter. Het apparaat werkt veilig op 230 volt. De broedmachine is niet uitgerust met een display waarop het vochtgehalte van de lucht aangegeven wordt, het is dus aangeraden om een losse hygrometer hiervoor aan te schaffen.

Wanneer de broedmachine in gebruik is genomen, zijn er enkele dingen waarop gelet moet worden. De eieren moeten twee keer per dag gedraaid worden en daarbij moet ook de temperatuur gecheckt worden, deze moet constant 37.8 graden zijn ofwel 100 graden Fahrenheit. Ook het waterniveau moet gecontroleerd worden en indien nodig bijgevuld worden. Om de luchtvochtigheid van de machine naar beneden te halen, kun je regelmatig even de deksel eraf halen. Kuikentjes die net uit de eieren zijn gekomen kunnen 24 uur in de broedmachine blijven zitten om te drogen. Daarna kunnen ze verplaatst worden naar een ander verblijf met een warmtelamp.

Kippen benodigdheden zoals broedmachines van Novital koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. De mini broedmachine van dit merk is ideaal om een klein aantal eieren uit te broeden. Alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn kun je vinden op onze Sale pagina, deze producten doen mee aan de stickeracties. Op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en extra sterk zijn afgeprijsd.