Outlet

Nora Laarzen

  1. Nora Anton Werkslaars Zwart

    Nora Anton Werkslaars Zwart

    48,55
    1
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Nora heeft verschillende soorten laarzen, van simpele werklaarzen tot zelfs lieslaarzen. De Nora Anton is een simpele zwarte werklaars, vervaardigd uit stevig pvc. Deze laars is kniehoog en zorgt er dus voor dat het gehele onderbeen droog en schoon blijft. Door het pvc waarvan de laarzen gemaakt zijn, zijn ze ook nog ideaal voor het werken met olie, vet of mest. Het materiaal houdt deze stoffen gemakkelijk tegen, waardoor het ook nog eens veilig is om mee te werken. Daarnaast gaan de laarzen zeer lang mee, het materiaal wordt niet snel aangetast. Let op dat deze laarzen geen beveiligde neus hebben, ze zijn hierdoor dus niet geschikt als veiligheidslaarzen.

Wanneer een standaard laars tot kniehoogte niet genoeg is, zijn er de Nora River lieslaarzen. Deze laarzen zijn ideaal voor de visser, van hobbymatige visser tot professionele sportvisser. Met deze laarzen kun je gemakkelijk beschermd door bijvoorbeeld water heen lopen zonder vies of nat te worden. Maar de laarzen zijn niet enkel geschikt voor in het water, ook wanneer je met veel mest, modder, olie of vetten werkt zijn deze laarzen ideaal. Ook deze laarzen zijn gemaakt van stevig pvc en hoogwaardig nitrilrubber en daardoor dus zeer vuilafstotend. Je gehele been tot en met de lies wordt hiermee beschermd. De laarzen hebben geen beveiligde neus of zool en zijn dus ook niet geschikt als veiligheidslaarzen.

Of je nou hobbyvisser bent en door het water moet waden of veel werkt met oliën en vetten, dan zijn de laarzen van het merk Nora de perfecte oplossing. Producten van Nora koop je dus bij Agradi voor de scherpste prijzen. Alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn vind je terug op onze Sale pagina. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina, waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.