Outlet

Nootie Hondenshampoo en Spray

 1. Nooties Dagelijkse Spray Japanese Cherry Blossom 236ml

  Nooties Dagelijkse Spray Japanese Cherry Blossom 236ml

  9,89
  4
 2. Nooties Dagelijkse Spray Sweet Pea/vanilla 236ml

  Nooties Dagelijkse Spray Sweet Pea/vanilla 236ml

  9,89
  1
 3. Nooties Dagelijkse Spray Cucumber/melon 236ml

  Nooties Dagelijkse Spray Cucumber/melon 236ml

  9,89
  1
 4. Nooties Shampoo Japanese Cherry Blossom 472ml

  Nooties Shampoo Japanese Cherry Blossom 472ml

  12,14
  1
 5. Nooties Shampoo Cucumber/melon 472ml

  Nooties Shampoo Cucumber/melon 472ml

  12,14
  0
 6. Nooties Dagelijkse Spray Coconut/lime 236ml

  Nooties Dagelijkse Spray Coconut/lime 236ml

  9,89
  0
 7. Nooties Shampoo Sweet Pea/vanilla 472ml

  Nooties Shampoo Sweet Pea/vanilla 472ml

  12,14
  0
Aantal per pagina:
20 100
Hondenshampoo wordt veel gebruikt voor honden die veel buiten doorbrengen en daarbij snel vies worden, maar ook voor honden die shows lopen of gewoon omdat het baasje graag een lekker ruikende hond in huis wil hebben. Nootie heeft een ruim assortiment aan hondenshampoos en sprays voor de vacht en huid van je hond. De shampoos en sprays van dit merk hebben allemaal een aangename geur die lang blijft ruiken, zo geniet je dus optimaal van deze heerlijke geurtjes! Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke geur van Japanse kersenbloesem.

Alle producten van Nootie worden in Amerika gemaakt van natuurlijke producten. De shampoos en sprays bevatten dus geen zeep, parabenen, sulfaten of andere chemicaliën. Hiermee zijn de producten van Nootie volledig veilig voor mens en dier. Daarnaast hebben de shampoos en sprays een verzorgende werking op de huid en vacht van de hond, waardoor deze gezond en glanzend blijft. De producten van Nootie komen in een vrolijke herkenbare verpakking, elke lijn heeft zijn eigenlijk felle kleur. Bijvoorbeeld roze voor de Japanse kersenbloesem geur.

Een dagelijkse spray om de vacht van je hond tussen de wasbeurten door lekker fris te houden en een speciale shampoo om de vacht lekker grondig te wassen. Je vind het allemaal in het assortiment van Nootie. Elke shampoo en spray is verkrijgbaar in verschillende geurcombinaties, van komkommer/meloen tot Japanse kersenbloesem en kokos/limoen. Voor elke hond en elk baasje is er wel een heerlijke geur te vinden.

Hondenshampoo van Nootie koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. Vrolijke verpakkingen met heerlijke geuren en een verzorgende werking, dat is waar Nootie voor staat. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.