Outlet

Nite Ize Haken

 1. Nite Ize Gear Tie Oranje 18inch 2st
  Outlet

  Nite Ize Gear Tie Oranje 18inch 2st

  0,79
  0

  Op voorraad Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
In de categorie Gereedschap vind je vele verschillende accessoires en apparaten. Van handgereedschap, verfgereedschap, elektra tot ijzerwaren. Deze producten moeten jou helpen bij verschillende soorten klussen. Bij Agradi hebben we daarom een groot online assortiment aan gereedschap en accessoires.

De missie van Nite Ize is om innovatieve, op oplossing gebaseerde producten te creëren met kwaliteit, prestatie en waarde in de kern. Rick Case bouwde zijn succesvolle bedrijf in 1989 door toewijding, inspiratie en hardwerken. Met zijn ondernemingsgeest brak bij in 1989 door met een grote order voor hoofdbanden. De nu bekende hoofdbanden met lamp, voor de extreme wandelaars en andere avonturiers. Door de jaren heeft Nite Ize zijn assortiment kunnen uitbreiden. 

Sinds 1989 tot nu heeft Nite Ize meer dan 500 producten ontwikkeld en worden nu wereldwijd verkocht. De werkmantra die ze hanteren is gebaseerd op het woord ‘Boom’. Ze zijn voortdurend opzoek naar het ‘boom-moment’. Het kan gaan om de ontwikkeling van een nieuw product of het leveren van de beste klantenservice die iemand ooit ontvangen heeft. 

Het assortiment bestaat in het kort uit gereedschap, handige hulpmiddelen, ledlampen, mobiel accessoires, accessoires voor de zichtbaarheid op de fiets, tijdens fitness en voor dieren. Een handige accessoire is bijvoorbeeld een GearTie clippable. Het is een GearTie met carabiner die eenvoudig en overal aan bevestigd kan worden en geschikt is voor honderden handige toepassingen. Bijvoorbeeld het bij elkaar houden van grote stapels hout of buizen. 

Samengevat heeft Nite Ize een enorm assortiment aan gereedschap, ledverlichting en accessoires ontwikkeld. Deze producten zijn ontstaat uit creatieve innovatie en bieden de hoogst mogelijke functionaliteit. Agradi heeft alle producten van Nite Ize op haar webshop. Daarnaast hebben wij diverse soorten gereedschap en andere accessoires online staan om jou te helpen in het dagelijks leven. Dit allemaal voor de laagste prijs. En daarbovenop doen vele artikelen van Nite Ize mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Voor gereedschap, ledverlichting en andere accessoires ben je bij Agradi aan het goede adres.