Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Nina Ottosson Hondenpuzzels en -spelletjes

Nina Ottosson hondenpuzzels en spelletjes koop je bij Agradi. Huisdieren hebben niet enkel de juiste verzorging nodig, maar ook mentale en fysieke uitdaging. Katten en honden zijn beiden slimme huisdieren die wel van een leuke uitdaging houden. Speelgoed van Nina Ottosson is speciaal ontwikkeld voor de uitdaging van huisdieren. De filosofie van dit merk is dat een hond vier benen en een hoofd heeft en deze alle vijf fysieke en mentale activiteit nodig hebben. Het leukste denkspeelgoed voor honden, maar ook voor katten, vind je dus bij dit leuke merk. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook nog eens nuttig voor je huisdier.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Reserve Koker Dog Smart L Nina Ottosson
    € 5,22 € 2,35 -55%

    Reserve Koker Dog Smart L Nina Ottosson

    (2)
Aantal per pagina:
24 96

De speeltjes van Nina Ottosson helpen onder andere om gedragsproblemen te verminderen en voorkomen, maar helpen bijvoorbeeld ook met het verminderen en voorkomen van gewichtsproblemen. Met de producten van Nina Ottosson heeft je hond of kat oneindig plezier en uitdaging, zowel mentaal als fysiek. Je geliefde huisdier zal zich zeker niet meer vervelen met het speelgoed van Nina Ottosson! De spelletjes van dit merk zijn interactief en dragen dus ook bij aan de band tussen mens en dier. Bekende speeltjes zijn de Nina Ottosson Dog Smart en de Dog Brick. Daarnaast heb je natuurlijk ook de Nina Ottosson Dog Twister, Tornado en de Dog Worker.

Alle producten van Nina Ottosson zijn gemaakt van duurzaam materiaal en daardoor is de kwaliteit ook optimaal. Omdat huisdieren intensief spelen met de producten van dit merk, is het belangrijk dat het gebruikte materiaal veilig is. Nina Ottosson kiest er daarom voor om enkel veilig en recyclebaar materiaal te gebruiken voor het speelgoed. Het assortiment is zeer breed en bestaat uit veel verschillende soorten interactieve denkspelletjes voor hond en kat. Wanneer het dier het spelletje mentaal en fysiek oplost, volgt er een voedselbeloning. Op deze manier blijft het speelgoed interessant voor je huisdier. Daarnaast zijn de producten ook nog eens aanpasbaar in niveau, van makkelijk naar moeilijk. Voor elke leeftijd en soort huisdier is er dus een geschikt denkspeeltje te vinden.

Al het hondenspeelgoed en kattenspeelgoed van Nina Ottosson heeft een uniek design en is verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Door het ruime assortiment is er genoeg keuze aan speelgoed en kun je je huisdier fysiek en mentaal blijven uitdagen met nieuwe spelletjes. Van simpel kauwspeelgoed met een traktatieopening voor honden tot een snoepjesdoolhof voor katten. Speelgoed van Nina Ottosson koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast vind je op onze Outlet pagina alle producten die uit ons assortiment gaan en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.