Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Night Light Uitlaatlampjes en Halsbandhangers

Night Light halsbandhangers en uitlaatlampjes koop je bij Agradi. Ook in de donkere wintermaanden moet je trouwe viervoeter meerdere keren per dag uitgelaten worden. De kans is groot dat een aantal van jouw wandelingen met je hond in het donker zullen zijn. De zon komt ’s morgens pas laat op en gaat alweer vroeg onder, de dagen worden steeds korter. Een hond in het donker uitlaten is niet geheel zonder risico’s. Je bent natuurlijk een stuk minder zichtbaar voor het overige verkeer, zoals auto’s en fietsers. Om de wandelingen voor jou en je hond een stukje veiliger en daarmee ook een stuk prettiger te maken, zijn er de speciale Night Lights voor je hond. Deze lampjes zijn gemakkelijk vast te maken aan de halsband en eventueel riem van je hond, waardoor deze in het donker zichtbaarder wordt! Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Night Light heeft speciale lampjes in leuke vrolijke vormen die ideaal zijn voor wandelingen in het donker. De lampjes van Night Light klik je gemakkelijk vast aan de halsband van je hond en vervolgens schakel je het lampje in. De lampjes van Night Light zijn zichtbaar vanaf een grote afstand, namelijk 300 meter! Op deze manier zorg je ervoor dat je hond goed zichtbaar is in het donker voor andere deelnemers in het verkeer. De ideale manier om je wandelingen in de wintermaanden veilig en leuk te houden is dus met de halsbandhangers van het merk Night Light. Een handige tip: Schaf meerdere lampjes van Night Light aan om jezelf en je hond extra zichtbaar te maken! Bevestig bijvoorbeeld een Night Light aan de riem van je hond, zodat ook de riem zichtbaar wordt in het donker. Een veilige wandeling voor mens en dier is zeer belangrijk.

De lampjes van Night Light zijn verkrijgbaar in vormen zoals een hondenbotje of een hartje, maar ook in simpelere vormen. De lampjes in de Night Light zijn een nieuwe generatie ledverlichting, waardoor deze duidelijk te zien zijn van een grote afstand. Daarnaast heeft deze verlichting ook een langere levensduur, je hebt dus geen last meer van het continu vervangen van batterijen in je lampjes. De Night Light wordt ook nog geleverd met een extra set batterijen voor de zekerheid. Een ander groot voordeel van deze lampjes is dat ze waterdicht zijn, dus ook wandelingen in vochtig weer of zelfs met regen zijn geen probleem. Met Night Light zorg je ervoor dat je altijd zichtbaar bent in het donker!

Night Light koop je online in de webshop van Agradi voor de scherpste prijzen. Voor elke wandeling in het donker een lampje om zichtbaar te blijven, daarvoor zijn de producten van Night Light ontwikkeld. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en dus extra sterk zijn afgeprijsd.