Outlet

Nettex Paardenverzorging

 1. Nettex Lavender No Rinse Wash

  Nettex Lavender No Rinse Wash

  7,39
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Nettex Coat Shine
  Sale

  Nettex Coat Shine

  3,94
  1
Aantal per pagina:
20 100
Het Nettex assortiment heeft producten voor ruiters uit alle disciplines van de paardensport. Ze hebben kwaliteitsproducten voor de hoefverzorging, vachtverzorging, voeding, snoepjes en leerverzorgingsproducten. Ze proberen de functionaliteit van de producten zo hoog mogelijk te maken, zodat jij als ruiter er het meeste uit kan halen en meer tijd hebt om te genieten van je paard.

Ook heeft het merk verschillende soorten paarden supplementen in het assortiment. Het bevat een portfolio van supplementen die geformuleerd zijn door het Nettex-team en een gecertificeerde dierenarts. Ze ontwikkelen deze supplementen om zichtbare gezondheidsvoordelen van je paard te leveren. Ze bieden bijvoorbeeld een hoogwaardig voedingsmiddel aan speciaal voor het ondersteunen en behouden van gezonde, sterke en duurzame hoeven.

Nettex heeft verschillende merkambassadeurs: Carl Hester, Amy Stovold, Francis Whittington en Lynn Russell. Zij maken gebruik van de Nettex producten, maar ze zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van de producten. Op deze manier zorgt Nettex ervoor dat de producten functioneel zijn en optimaal werken. 

Het grootste gedeelte van de producten bestaan uit uiterlijke verzorging van het paard. Hierbij ontwikkelen ze producten die echt werken, zodat jouw paard opvalt in de menigte en de show steelt in de competitie. Ze hebben een compleet assortiment voor ruiters van de ponyclub tot professionele ruiters.  Van dagelijkse verzorging tot het klaarmaken voor een wedstrijd, zoals anti-klit, vlek-verwijderaar, shampoos en conditioners, en glansspray. De vlekkenverwijderaar is ideaal voor ruiters die veel wedstrijden rijden. Het verwijdert snel en effectief gras- en stalvlekken op grijze en lichtgekleurde paarden. 

In het kort, is er bij Nettex geen compromis op kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat ze de beste producten ontwikkelen en aanbieden tegen betaalbare prijzen, zodat jij de juiste producten hebt om je paard te verzorgen.