Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Nedlac Melkmachine benodigdheden

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Nedlac Borstel Met Steel 40cm
  € 14,29 € 8,57 -40%

  Nedlac Borstel Met Steel 40cm

  (11)
 2. Sale
  Nedlac Reserveveer Spanbeugel Per Stuk
  € 0,99 € 0,84 -15%

  Nedlac Reserveveer Spanbeugel Per Stuk

  (21)
 3. Sale
  Nedlac Melkslangborstel 140cm
  € 3,99 € 3,39 -15%

  Nedlac Melkslangborstel 140cm

  (9)
 4. Outlet
  Nedlac Kijkglaasje Westfalia
  € 1,99 € 0,81 -59%

  Nedlac Kijkglaasje Westfalia

  (0)
 5. Sale
  Nedlac Kijkglaasje Manus
  € 1,49

  Nedlac Kijkglaasje Manus

  (5)
1
Aantal per pagina:
20 100

Nedlac heeft een groot assortiment producten in verschillende soorten en maten, zodat de vervangings- en reserve onderdelen passen op veel melkapparatuur. Zo kun je gemakkelijk nieuwe vinden bij slijtage. Ook voor het onderhoud van je melksysteem ben je bij Nedlac aan het goede adres. Een groot assortiment aan schoonmaak borstels, speciaal ontworpen voor het schoonhouden van melkslangen en onderdelen van het melkstel zorgt er voor dat het schoonmaken van het melksysteem nog gemakkelijker wordt.

Voor het behandelen van de uier van de koe levert Nedlac verschillende soorten en maten uierdippers en uiersproeiers. Deze zijn simpelweg te vullen met een middel naar keuze en zijn erg gemakkelijk en zuinig in gebruik. Naast onderdelen heeft Nedlac ook een simpel melksysteem dat uitermate geschikt is voor hobbymatig melkveehouders zoals kinderboerderijen en liefhebbers. Het simpele systeem wordt compleet geleverd met een melkemmer en een volledig op zichzelf staand melkstel waardoor je gemakkelijk machinaal enkele koeien kunt melken. Dit systeem is ook ideaal voor het uitmelken van koeien die behandeld zijn met antibiotica of melk mastitis, zo komt de vuile melk niet bij de schone terecht.

Naast de producten van Nedlac vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Bij onze Rundveedrogist vind je alles wat je nodig hebt voor de gezondheidszorg van je runderen. Ook hebben we een groot assortiment Veehouderij benodigdheden, alles wat nodig is voor de verzorging van je dieren. Voor het scheren van je vee hebben we een grote voorraad scheermachines in alle soorten en maten. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.