• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

NedHorse Paardrijbroeken

 1. Outlet
  Nedhorse Rijbroek H FS Grijs 44
  € 101,89 € 67,54 -34%
  Nedhorse Rijbroek H FS Grijs 44
  (0)
 2. Outlet
  Nedhorse Rijbroek H FS Black 42
  € 101,89 € 67,54 -34%
  Nedhorse Rijbroek H FS Black 42
  (1)
 3. Outlet
  Nedhorse Rijbroek H FS Donkerbruin
  € 101,89 € 67,54 -34%
  Nedhorse Rijbroek H FS Donkerbruin
  (0)
 4. Outlet
  Nedhorse Rijbroek D TK Grey 44
  € 79,95 € 54,20 -32%
  Nedhorse Rijbroek D TK Grey 44
  (1)
 5. Outlet
  Nedhorse Rijbroek D TK Bruin
  vanaf € 54,20 -32%
  Nedhorse Rijbroek D TK Bruin
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Perfecte pasvorm

NedHorse gaat voor de perfecte pasvorm. De NedHorse rijboeken onderscheiden zich door de perfecte pasvorm die ze hebben ontwikkeld. Deze pasvorm past perfect om de billen, heupen en de benen van de ruiter. Wist je dat de NedHorse rijbroeken speciaal zijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt? Dit komt omdat de rijbroeken standaard iets langere pijpen hebben dan andere merken. Een vaak voorkomend probleem onder de lange Nederlandse ruiters. Ook kiest het merk voor de fijnste stoffen, waardoor het draagcomfort nog meer wordt verhoogd. Door de fijne stof zitten de rijbroeken als een tweede huid. Hierdoor heb je als ruiter meer bewegingsruimte. 

Afwerking

Daarnaast zorgt NedHorse voor een fraaie afwerking bij de rijbroeken. Naast de perfecte pasvorm zorgt het merk voor een zorgvuldige en mooie afwerking voor de perfecte uitstraling. Als ruiter wil je een rijbroek die zit als een tweede huid, wat niet onmisbaar is bij de paardensport, omdat contact en gevoel hierin erg belangrijk is. Maar naast de bewegingsruimte wil je ook goed voor de dag komen. De fraaie afwerking zit in de: secuur gestikte naden, zacht weggewerkt klittenband, prettig vallende zakken en afwisselende details in het gebruik van de stoffen. Naast ‘normale’ rijbroeken, heeft NedHorse ook wedstrijdbroeken in het assortiment.

Diverse modellen

NedHorse heeft verschillende modellen rijbroeken voor kinderen, dames en heren. Deze drie groepen hebben allemaal andere wensen als het gaat om het model van een rijbroek. Dames hebben vaak liever een hoger model, maar mannen een lager model en kinderen neigen naar vrolijke kleuren en printjes. NedHorse heeft daarom speciale modellen ontwikkeld. Dames kunnen kiezen uit een hoge, lage en een oplopende taille. Voor de heren is er een bandplooimodel en broeken met een lage taille. De kinderen kunnen kiezen uit standaardkleuren en modellen met vrolijke duo-tonen en printjes. 

In het kort heeft NedHorse een enorm divers assortiment aan rijbroeken voor kinderen, dames en heren. De rijbroeken zijn voorzien van een perfecte pasvorm en een fraaie afwerking voor een professionele look.