Outlet

Natures Best bodembedekking

 1. Natures Best Kruidenhooi Goudsbloesem Bodembedekking 500 Gr

  Natures Best Kruidenhooi Goudsbloesem Bodembedekking 500 Gr

  3,39
  2
 2. Natures Best Groen Berghooi 1kg

  Natures Best Groen Berghooi 1kg

  5,39
  1
Aantal per pagina:
20 100

Het kruidenhooi van Natures Best wordt op een bijzondere manier gemaakt en verpakt. Het gebruikte hooi wordt zorgvuldig geselecteerd uit speciale gebieden, daardoor ontstaat er ook een rijke samenstelling van verschillende soorten grassen en kruiden. Het resultaat hiervan is een heerlijk ruikend kruidenhooi met een goede smaak, ideaal voor huisdieren zoals konijnen. Het hooi bestaat uit lange vezels omdat er gebruik gemaakt wordt van ongesneden hooi. Hierdoor worden de grondstoffen van het hooi ook beter behouden. Door het unieke filtratiesysteem van Natures Best is het hooi ook extreem schoon en ziet het er perfect uit. Het kruidenhooi van dit merk is dan ook jaarrond hetzelfde en de samenstelling en kwaliteit verandert niet tot nauwelijks. Hierdoor creëer je een stabiel dieet voor je knaagdier!

Natures Best is een bedrijf wat zich specialiseert in kleinverpakkingen hooi, stro en andere natuurlijke grondstoffen. Het motto van dit merk is betrokkenheid en passie, maar respect voor de natuur staat ook zeker centraal. De verpakkingen van Natures Best zijn ook anders dan normaal, het hooi wordt minder strak verpakt zodat doseren makkelijker wordt en de natuurlijke grondstoffen het beste bewaard blijven. Het bedrijf maakt gebruik van 100% groene energie, namelijk waterkracht. De producten van Natures Best zijn dus absoluut van topkwaliteit en goed voor de natuur!

Producten van Natures Best koop je dus bij Agradi voor de scherpste prijzen. Van simpel hooi tot speciale soorten kruidenhooi, te gebruiken als voeding of bodembedekking voor kleine huisdieren, je vind het bij Natures Best. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina, waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en daardoor extra sterk zijn afgeprijsd.