Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

NAF Equine Supplementen

Natural Animal Feeds is met meer dan 25 jaar ervaring in paarden supplementen een van de meest gerespecteerde en bekende merken voor paarden. Met behulp van bewezen ingrediënten uit de natuur en het creëren van unieke en effectieve formuleringen wordt de kwaliteit van NAF producten gewaarborgd.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Producten van NAF bestaan enkel en alleen uit de beste natuurlijke ingrediënten die volledig traceerbaar zijn. Alle producten zijn ontwikkeld door een team van dierenartsen, wetenschappers en voedingsdeskundigen. Alle producten zijn dopingvrij en mogen te allen tijde worden toegediend. Door de vele verschillende soorten producten kun je voor iedere pony en paard een passend NAF supplement vinden.

Agradi biedt het volledige assortiment van NAF aan voor een scherpe prijs. Wanneer je pony of paard bijvoorbeeld last heeft van stress, nervositeit of angst is Magic 5 Star een zeer effectief product. Dit product bestaat uit magnesium in combinatie met kalmerende kruiden en voedingsstoffen. Het is geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik. Wanneer je paard last heeft van slechte hoeven heeft NAF een speciale Pro Feet lijn, deze lijn versterkt en hersteld de hoef. Het bevordert een gezonde hoefgroei en beschermd tegen scheuren en afbrokkelen. Goede hoeven zijn immers een van de belangrijkste dingen voor een paard.

Wanneer je paard last heeft van hoesten kan dit vele oorzaken hebben. Zo kan de weerstand wat verminderd zijn. De weerstand verbeteren kan met verschillende producten van NAF, bijvoorbeeld met NAF Opkikker welke ook de spijsvertering optimaliseert en helpt bij de verharing. Speciaal voor de luchtwegen kun je bij Agradi NAF Respirator Poeder vinden. Dit poeder geeft pollen en stof minder kans in de luchtwegen van je paard. Daarnaast laat het je paard vrijer ademen.

Om simpel de complete gezondheid van je pony of paard te optimaliseren kan dat met NAF Five Star Optimum Feed Balancer. Dit voer bevat ingrediënten die de darmfunctie optimaliseren en bestaat uit een optimale voedingsspecificatie.

De gezondheid van een paard is vaak af te lezen aan de vacht. Om de algemene gezondheid te bevorderen, en de vacht van je paard weer glanzend te krijgen en houden is NAF Omega Olie de perfecte oplossing. Met dit product voorzie je je paard van de dagelijkse behoefte aan Omega-3, -6 en -9 vetzuren. Dit product bestaat enkel en alleen uit natuurlijke producten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Je kunt ook kiezen om een van de producten van NAF Love the Skin te gebruiken. Met deze producten kun je de vacht van zowel binnen als buiten verzorgen en gezond houden.

Fokmerries, veulens en opgroeiende paarden mogen in beweging en voeding op geen enkele manier beperkt worden. Echter bevat regulier kracht- en ruwvoer niet altijd alle benodigde vitaminen en mineralen voor je paard. Met NAF Opfok Supplement krijgen deze paarden gegarandeerd de essentiële voedingsstoffen binnen in de juiste verhouding. Niet alleen tijdens de dracht- en zoogperiode maar ook in de opgroeifase.

Sportpaarden moeten altijd fit en gezond zijn en blijven. Zeker gedurende de warmere jaargetijden zweten sportpaarden meer. Het is belangrijk dat naast het verloren vocht ook de verloren lichaamszouten weer worden aangevuld. NAF Elektrolyten vullen deze verloren lichaamszouten aan, zodat tekorten aan bijvoorbeeld calcium en natrium direct worden aangevuld. Hierdoor wordt de water- en elektrolytenbalans in het paardenlichaam niet verstoord.

De gewrichten van sportpaarden, oudere paarden, opgroeiende paarden en paarden die net wat extra’s kunnen gebruiken moeten gezond en soepel blijven. NAF Superflex Five Star zorgt ervoor dat de gewrichten, pezen en banden van deze paarden soepel en gezond blijven.

Senioren kunnen vaak net wat extra’s gebruiken. NAF Devil’s Relief biedt deze paarden extra comfort. Het helpt om de kwaliteit van leven te behouden en ondersteunt de gewrichten. Daarnaast bevordert het ook de spijsvertering. Om je senior paard een compleet supplement aan te bieden wat alles bevat wat ze nodig hebben kun je het ook kiezen voor NAF In the Pink Senior. Dit supplement draagt bij aan een uitgebalanceerd rantsoen en levert pre- en probiotica voor een complete ondersteuning van de darmen. Verder houdt het oudere paarden energiek met behulp van natuurlijke kruiden en levert het de benodigde voedingsstoffen voor gezonde gewrichten. Ook ondersteund het de spijsvertering en levert het antioxidanten om afvalstoffen af te kunnen voeren. Kortom alles wat je oudere paard nodig heeft zit in NAF In the Pink Senior.

Zo kun je bij Agradi nog vele andere producten van NAF vinden, zoals verkoelingsgel of NAF Sand Gard, wat zand uit de darmen verwijderd. Alle producten van Natural Animal Feeds vind je bij Agradi!