Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Muskil Muizengif

Muskil muizengif koop je online bij Agradi. Je kent het vast wel, vervelende muizen en ratten in de kelder of op het erf van je boerderij. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
Aantal per pagina:
24

Deze kleine beesten vreten alles aan en laten vieze poep achter. Ratten dragen soms zelfs vervelende ziektes bij zich. Om van muizen en ratten af te komen, kun je gebruik maken van speciale Middelen tegen muizen. Muskil heeft de ideale oplossing om van je muizen- en rattenplaag af te komen. Het merk heeft zelfs een prijs gewonnen voor het beste nieuwe product van het jaar 2014. Het vergif is gebaseerd op twee werkzame stoffen, hierdoor werkt het product sneller en effectiever. Wil je dus snel van die vervelende muizen en ratten af? Kies dan voor Muskil om ongedierte tegen te gaan!

Muskil heeft twee verschillende muizen- en rattenvergif, namelijk een speciale pasta en een soort graankorrels. Beide producten zijn gebaseerd op de gepatenteerde 2 in 1 formule van Muskil. Het graan en de pasta bevatten een fluorescerend ingrediënt waarmee je gemakkelijk en snel de uitwerpselen van ratten en muizen kunt volgen met behulp van een UV-lamp. Een kleine hoeveelheid vergif van het merk Muskil is al genoeg om dodelijk te zijn voor de ratten en muizen. Zo kom je dus snel en effectief van je dierenplaag af!

De producten worden geleverd in kant en klare lokaas zakjes die eetbaar zijn voor de dieren. Het voordeel van Muskil is dat de stoffen zeer snel opgenomen worden en daardoor extra effectief zijn. De producten zijn onweerstaanbaar voor de ratten en muizen door een combinatie van de ingrediënten. Het product werkt zelfs bij resistente muizen en zorgt voor een zeer snel resultaat. Let op dat de producten van Muskil gebruikt moeten worden in combinatie met een lokaasdoos. Deze is niet inbegrepen bij de verpakkingen van Muskil ratten- en muizenvergif. Ook een UV-lamp is niet bijgeleverd, maar wel aan te raden om erbij aan te schaffen. Op deze manier kun je simpel en snel de overleden dieren opzoeken door hun uitwerpselen te volgen die oplichten in het UV-licht.

Ratten- en muizenvergif van het merk Muskil koop je voor de scherpste prijzen online bij Agradi. Raak nu snel en effectief van je dierenplaag af met behulp van de producten van Muskil! Alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn vind je terug op onze Sale pagina. Op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en dus extra sterk zijn afgeprijsd.