• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Muskil Muizengif

 1. € 6,95 € 6,60 -5%
  Muskil Excellent Pasta Muis 5x10g
  (4)
 2. € 6,95 € 6,60 -5%
  Muskil Excellent Graan Muis 2x25g
  (5)
 3. € 8,95 € 8,50 -5%
  Muskil Excellent Pasta Muis Ready To Use
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Muskil heeft twee verschillende muizen- en rattenvergif, namelijk een speciale pasta en een soort graankorrels. Beide producten zijn gebaseerd op de gepatenteerde 2 in 1 formule van Muskil. Het graan en de pasta bevatten een fluorescerend ingrediënt waarmee je gemakkelijk en snel de uitwerpselen van ratten en muizen kunt volgen met behulp van een UV-lamp. Een kleine hoeveelheid vergif van het merk Muskil is al genoeg om dodelijk te zijn voor de ratten en muizen. Zo kom je dus snel en effectief van je dierenplaag af!

De producten worden geleverd in kant en klare lokaas zakjes die eetbaar zijn voor de dieren. Het voordeel van Muskil is dat de stoffen zeer snel opgenomen worden en daardoor extra effectief zijn. De producten zijn onweerstaanbaar voor de ratten en muizen door een combinatie van de ingrediënten. Het product werkt zelfs bij resistente muizen en zorgt voor een zeer snel resultaat. Let op dat de producten van Muskil gebruikt moeten worden in combinatie met een lokaasdoos. Deze is niet inbegrepen bij de verpakkingen van Muskil ratten- en muizenvergif. Ook een UV-lamp is niet bijgeleverd, maar wel aan te raden om erbij aan te schaffen. Op deze manier kun je simpel en snel de overleden dieren opzoeken door hun uitwerpselen te volgen die oplichten in het UV-licht.

Ratten- en muizenvergif van het merk Muskil koop je voor de scherpste prijzen online bij Agradi. Raak nu snel en effectief van je dierenplaag af met behulp van de producten van Muskil! Alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn vind je terug op onze Sale pagina. Op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en dus extra sterk zijn afgeprijsd.