Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Muscado Vliegenvallen

Muscado vliegenvallen koop je online bij Agradi. Op boerderijen waar veel dieren leven heb je vaak ook last van vliegen en andere insecten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door vliegen deze beestjes rond op je erf of zelfs in de stallen of in huis. De enige oplossing om hiervan af te komen is door ongediertebestrijding. Vliegen en insecten zijn niet gemakkelijk te vangen en de beste manier hiervoor is het gebruiken van een speciale plakkende tape. Op deze tape blijven de vliegen en insecten snel plakken en heb je een stuk minder overlast van deze beesten. Het merk Muscado heeft een ideale vliegenval ontwikkeld, waarmee je meer dan genoeg vliegen en insecten kunt vangen.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Protecta Vliegenval Doos a 2 stuks
    € 11,19

    Protecta Vliegenval Doos a 2 stuks

    (1)
Aantal per pagina:
24 96

Een ouderwetse manier om vliegen te vangen is met een kleefrol. Toch is deze oude manier wel de meest ideale manier voor het vangen van vliegende beestjes. De lijmrol van Muscado is een brede rol tape voorzien van een speciale lijm waar de beesten aan blijven plakken. Deze kleefrollen zijn perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld stallen op een boerderij. De kleefrollen zijn makkelijk in gebruik en ook nog eens milieuvriendelijk door de speciale lijm. De lijmrol van Muscado is 25 centimeter breed en heeft een lengte van circa 10 meter. Het product kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Muscado heeft niet enkel kleefrollen in het assortiment, maar ook andere soorten vliegenvallen. Bijvoorbeeld de Muscado Fly Trap, welke bestaat uit een zakje met een lokmiddel. Dit zakje wordt gevuld met water met het lokmiddel erin. De vliegen worden direct aangetrokken door dit middel en zullen door het zakje gevangen worden. De ideale manier om vliegen in huis te vangen! Daarnaast heeft het merk ook grote rollen met speciale plakkende tape die aan beide zijdes plakt. Deze rollen bestaat uit circa 400 meter lint en zijn ideaal om te gebruiken op boerderijen en plekken waar extreem veel vliegen en insecten zijn.

Producten van Muscado koop je dus online voor de scherpste prijzen bij Agradi. Wanneer je overlast hebt van de vele vliegen rondom de stallen of je huis, dan is een vliegenval een echte must. Het assortiment van Muscado heeft een ruime keuze aan verschillende soorten vliegenvallen. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je de producten die uit ons assortiment gaan en extra sterk zijn afgeprijsd.