Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Muizengif

Koop hier online bij Agradi verschillende soorten muizengif tegen een voordelige prijs! De meeste mensen herkennen het wel, muizen in de stallen, schuur of zelfs in huis. Met muizengif van Agradi is dat probleem verleden tijd! Er zijn verschillende soorten muizengif met diverse werkzame stoffen te koop. In elke situatie kan een ander soort muizengif gebruikt worden. Voor de verschillende soorten muizengif kun je bij Agradi terecht in deze productcategorie.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Muskil Excellent Pasta Muis 5x10g
  € 7,20 € 6,84 -5%

  Muskil Excellent Pasta Muis 5x10g

  (4)
 2. Muskil Excellent Graan Muis 2x25g
  € 7,20 € 6,84 -5%

  Muskil Excellent Graan Muis 2x25g

  (5)
 3. Muskil Excellent Pasta Muis Ready To Use
  € 9,25

  Muskil Excellent Pasta Muis Ready To Use

  (2)
 4. Voerdoos Muis No.6
  € 3,05 € 2,90 -5%

  Voerdoos Muis No.6

  (3)
 5. Track and Trace Block Fluo
  vanaf € 5,18 -5%

  Track and Trace Block Fluo

  (0)
 6. Voerdoos Rat/muis Dual Bait
  € 10,99 € 10,44 -5%

  Voerdoos Rat/muis Dual Bait

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100
 
Muizen zijn dieren die aasschuw zijn, dat betekend dat ze de eerste keer een kleine hoeveelheid van een nieuwe voedselbron eten. Muizen en ratten eten eerst kleine hoeveelheden, wanneer ze dan merken dat ze er niet ziek van worden zullen ze nogmaals terugkomen. Wanneer ze echter bij soortgenoten zien dat ze na het eten direct sterven, zullen de andere muizen of ratten dit voedsel niet meer eten. Dit is de voornaamste reden dat de meeste gifsoorten pas na een aantal keer eten werken, zodat muizen de link niet leggen dus het sterven van hun soortgenoten en het eten.
 
Er zijn verschillende soorten muizengif beschikbaar. Een eerste variant waarvoor men kan kiezen zijn graankorrels. In deze variant zit het muizengif verstopt in graankorrels, welke smakelijk zijn voor muizen. Er kan onder andere gekozen worden voor Bonirat Graan Muis of Muskil Graan Muis. Dit product heeft een gepatenteerde ‘one bit kill’, waardoor het product snel een resultaat levert.
 
Er kan ook gekozen worden voor muizenkorrels. Bij deze variant zit het muizengif verstopt in korrels. Deze korrels zijn smakelijk voor muizen, waardoor de kans groter is dat ze deze korrels zullen opeten. Over het algemeen worden deze korrels geplaatst in bijgeleverd lokdoosjes. Deze doosjes worden op de gewenste plek gezet, waarna het product zijn werk kan doen. Deze doosjes dienen echter wel regelmatig gecontroleerd te worden en eventueel aangevuld. Er kan onder andere gekozen worden voor Bayer Muizenkorrel of Finion Frap.
 
Als derde optie kan ook gekozen worden voor een muizenpasta. Muizenpasta is zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Normale muizenkorrels kunnen in vochtige omstandigheden vaak schimmelvorming vertonen, waardoor de muizen de korrels niet meer zullen eten. Een muizenpasta is niet gevoelig voor schimmelvorming en kan zijn werk dus goed blijven doen, ook in vochtige omstandigheden. De muizenpasta kan eenvoudig in een lokdoos geplaatst worden, waarna het product zijn werk zal gaan doen. Het is echter wel van belang om het product regelmatig te blijven controleren en eventueel bi te vullen. Er kan onder andere gekozen worden voor Finion Muzienpasta of Muskil Pasta Fluo-np Muis.
 
De bovenstaande producten kunnen gebruikt worden in combinatie met een muizenval. Deze muizenvallen kan men vinden in de productcategorie Muizenvallen