Outlet

Mr. Groom Glansspray en Coat & Skin Conditioner

 1. Mr Groom Show Groom Glansspray Met Mink Olie

  Mr Groom Show Groom Glansspray Met Mink Olie

  17,99
  1
 2. Mr Groom Coat En Skin Conditioner En Glansspray

  Mr Groom Coat En Skin Conditioner En Glansspray

  16,99
  2
Aantal per pagina:
20 100

De producten van Mr. Groom zijn geproduceerd en gebaseerd op de behoeften van honden, maar zijn eveneens veilig, effectief en geschikt voor bijvoorbeeld katten. Er zijn zelfs goede ervaringen met de producten bij paarden en ander grootvee! Het motto van Mr. Groom is voortdurende verbetering van hun producten en daarom worden de ingrediënten van de huidige producten continu verbeterd en aangepast. Het assortiment van Mr. Groom is zeer breed, maar bestaat voornamelijk uit hondenshampoo. Er zijn veel verschillende soorten shampoos voor honden, bijvoorbeeld de conditioner met minkolie voor honden met een lange vacht. Dit product geeft de vacht een mooie diepe glans en maakt het ontklitten ook makkelijker, ideaal voor honden met lang haar!

Maar ook een simpele haarverzorgingsspray voor alle soorten vachten vind je in het assortiment van Mr. Groom. Met de Coat & Skin Conditioner verzorg je de vacht van je huisdier en voeg je een mooie glans toe aan de vacht. Daarnaast wordt ook direct de huid verzorgd, waardoor je minder schilfers krijgt. Als laatste voordeel ruikt de spray ook nog eens lekker! Wanneer je alleen opzoek bent naar een spray met een heerlijke geur die je kunt gebruiken voor je hond of zelfs meubels, dan is de Cologne & Deodorant de perfecte oplossing. Deze spray geeft je huisdier of meubels een heerlijke frisse geur die lang aanhoudt!

Producten van Mr. Groom koop je dus online in de webshop van Agradi voor de scherpste prijzen. Van frisse sprays met een lekkere geur tot speciale vachtverzorging voor huisdieren met lang haar, je vind het in het assortiment van Mr. Groom. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan.