Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Mountain Horse Rijjas

Mountain Horse rijjasjes koop je online bij Agradi. Het belangrijkste onderdeel van elke wedstrijdoutfit is het rijjasje. De kleur, het ontwerp en de pasvorm van het jasje zorgen er voor dat je op je best opvalt in de ring. Mountain Horse heeft verschillende jasjes voor dames en heren in verschillende kleuren en modellen. De rijjasjes van Mountain Horse mogen dan ook zeker niet ontbreken bij Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

De rijjasjes van Mountain Horse zijn traditioneel vorm gegeven met een moderne twist. Gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen zijn de jasjes uitstekend geschikt voor alle disciplines. De rijjasjes zijn doordacht vormgegeven met opvallende details en kleuren.

Zo heeft Mountain Horse een rijjasje met een ritssluiting met een stijgbeugel als trekkertje aan de voorkant in plaats van het tradionele knopenpad. De rits is de eyecatcher van dit jasje, dit word versterkt door de bijpassende details zoals een ritsje als sluiting van de zakjes en het gebruik van de stof in de kraag en in de plooi op de rugzijde.

De jasjes van Mountain Horse onderscheiden zich ook van andere ruiterjasjes doordat ze verkrijgbaar zijn in opvallende kleuren en details. Nu de wedstrijdregels van de KNHS zijn aangepast en alle kleuren jasjes gedragen mogen worden in de dressuurklassen zie je dan ook veel meer verschillende kleuren in de klasses voorbijkomen. Vooral hierbij is het een voordeel wanneer je door je aankleding extra de aandacht op je vestigt, in het geheugen van de jury blijft hangen.

Het traditioneel vormgegeven rijjasje van Mountain Horse is hier heel geschikt voor. Ondanks het klassieke patroon wordt het rijjasje modern door gebruik van felrode stof in combinatie met donkerblauwe details en het toevoegen van een zak aan de achterzijde van het jasje, handig als je zonder assistentie op wedstrijd bent en je belangrijke spullen bij je wilt houden.

Naast de rijjasjes van Mountain Horse vind je ook alle andere benodigdheden voor je wedstrijdoutfit bij Agradi. De witte rijbroeken van Mountain Horse zijn ontworpen om uitstekend bij de rijjasjes te passen. Met een bijbehorend Mountain Horse shirt en rijlaarzen van Mountain Horse van kun je een matchende outfit creeren.  Met de rijhandschoenen en een zadeldekje van Mountain Horse maak je je wedstrijd outfit helemaal compleet. Alles van Mountain Horse bestel je dan ook overzichtelijk en gemakkelijk bij elkaar bij Agradi.