Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Mountain Horse Handschoenen

Bij het merk Mountain Horse vind je verschillende soorten rijhandschoenen in veel verschillende kleuren. De handschoenen zijn allemaal gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en volgens de nieuwste innovaties in techniek en ontwerp. Voor de verschillende gebruiksdoelen en weersomstandigheden heeft Mountain horse verschillende handschoenen ontwikkeld. Zo heeft Mountain Horse handschoenen speciaal ontworpen voor warme en koude weersomstandigheden. De gehele collectie handschoenen van Mountain Horse vind je bij Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Voor het gebruiken van handschoenen in de warmere maanden, om bijvoorbeeld schuren van de leren teugels tussen je vingers of het verliezen van grip door bezwete handen te voorkomen heeft Mountain Horse speciale handschoenen ontwikkeld. Deze handschoenen zijn gemaakt van een combinatie van gehaakte, katoenen stof aan de bovenzijde en soepel, dunne lederen stukken tussen de vingers en ter bescherming van de palm.

Voor gebruik op wedstrijden heeft Mountain Horse verschillende elegante witte en zwarte handschoenen. Innovatief hierin zijn de handschoenen van synthetische stof die stevig en rekbaar zijn. Ze zijn elegant vorm gegeven met verstevigde stof tussen de vingers om grip op de teugels te verbeteren. Daarnaast zijn deze handschoenen voorzien van een inzet van mesh om te zorgen dat je handen tijdens intensieve ritten niet te warm en zweterig worden. Ben je een hele wedstrijdoutfit aan het samenstellen? Kijk dan ook vooral even bij de rijjasjes van Mountain Horse.

Als van origine Zweeds bedrijf heeft Mountain Horse zich gespecialiseerd in ruiterkleding en accessoires voor alle weersomstandigheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Mountain Horse handschoenen heeft speciaal voor het rijden in koude weersomstandigheden. Deze stevige, gevoerde handschoenen zijn waterdicht en bieden hierdoor uitstekende bescherming tegen neerslag en wind in koude temperaturen. Ondanks de dikte zijn de handschoenen soepel en hierdoor uitstekend bruikbaar voor het paardrijden.

Naast de handschoenen van Mountain Horse vind je bij Agradi alle andere benodigdheden uit de collectie. Zo hebben wij Mountain Horse rijbroeken en shirts die samen met de handschoenen een set vormen. Ook schoeisel zoals Mountain Horse rijlaarzen, jodhpurs en bijpassende chaps van Mountain Horse kun je bij ons bestellen. Alles van Mountain Horse vind en bestel je gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar bij Agradi.