Outlet

Moderna Kattenbakken

  1. Moderna Comfy-cat Flap
    Outlet

    Moderna Comfy-cat Flap

    2,21
    1
Aantal per pagina:
20 100
Moderna heeft verschillende producten voor onder andere katten, zoals bijvoorbeeld kattenbakken. In het ruime assortiment van Moderna vind je verschillende soorten kattenbakken, speciaal voor in de hoek of simpele bakken met een leuk kleurtje. Daarin heb je series zoals de Moderna Flip, Lift to Sift en Comfort. Daarnaast vind je ook andere katten spullen in het assortiment van Moderna, van voerbakjes tot reismanden. Alle producten van dit merk zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben ook nog eens leuke prijzen. De Trendy lijn van Moderna omvat verschillende katten producten met een leuke en vrolijke print van verliefde katten. Het sleutelwoord ‘Innovatie’ zie je direct terug in de ontwerpen van bijvoorbeeld de kattenbakken. Door handige klepjes waar je het schepje in kunt opbergen hoef je je vieze schep niet in het oog te laten liggen en wat dacht je van de kattenbakken die ook nog functioneren als slaapplek en speelplek?

Welzijn, veiligheid en geluk staan centraal bij Moderna. Alle nieuwe producten die het bedrijf ontwerpt zijn hierop gebaseerd en dragen dus bij aan een goed en fijn leven voor je huisdier. Ook de natuurlijke gewoontes van het dier worden in het achterhoofd gehouden bij het productieproces! De materialen die gebruikt worden bij Moderna zijn niet giftig, duurzaam en makkelijk te recyclen. Hierdoor zijn alle producten veilig om te gebruiken en kunnen ze zelfs in de vaatwasser. Het bedrijf wil graag 100% betrouwbaar en vertrouwd zijn voor hun klanten.

Producten van Moderna koop je dus online bij Agradi voor de scherpste prijzen. Wanneer je opzoek bent naar een handige kattenbak van duurzaam plastic, of juist naar een kattenbak met een trendy printje, je vind het in het assortiment van Moderna. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en op onze Outlet pagina vind je de producten die uit ons assortiment gaan.