Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Mio Vliegenmasker

Veel paarden worden tijdens de zomermaanden geplaagd door vliegen en andere insecten. Vooral wanneer deze rond de ogen zitten is het niet onmogelijk dat het paard een oogontsteking oploopt. Door een vliegenmasker te gebruiken voorkom je irritatie bij je paard en helpt het indirect om een oogontsteking te voorkomen. Het Mio Vliegenmasker is scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Mio Flymask Bronze-Navy
    € 19,90 € 14,92 -25%

    Mio Flymask Bronze-Navy

    (60)
Aantal per pagina:
24 96

Een vliegenmasker bedekt de ogen en een deel van het hoofd met gaasstof, waardoor insecten niet bij de huid van je paard kunnen komen. Het paard kan door het gaas heen kijken en kan met een masker op gewoon blijven grazen op de weide. Doordat het masker over de ogen van het paard zit, zorgt hij ook voor een zonwerend effect, wat fijn is voor paarden met een gevoeligheid voor fel licht.

Het Mio Flymask is gemaakt van stevige kwaliteit nylon gaas. De anatomische vormgeving zorgt ervoor dat het masker nauw sluit om het hoofd van het paard, maar genoeg ruimte laat bij de ogen om zodat het paard met de ogen kan knipperen zonder tegen het gaas aan te komen. Het masker is afgezet met stevig band en is gemakkelijk te bevestigen door middel van klittenband. Door de plaatsing van de sluiting zit het masker stevig op z’n plek en zal je paard hem niet makkelijk verliezen.

Het vliegenmasker van Mio is ontworpen om zonder andere materialen gebruikt te worden, je paard hoeft dus geen halster om te houden. De kleurstelling is bijpassend bij de Mio vliegendekens, waardoor je met de combinatie je hele paard kunt beschermen tegen vliegen en andere insecten.

Het masker is verkrijgbaar in de maten shet, pony, cob en full, er is dus voor elk paard of pony een geschikte maat verkrijgbaar.

Je bestelt het Mio vliegenmasker voor jouw paard gemakkelijk en voordelig bij Agradi. Wanneer je ook middelen zou willen gebruiken om vliegen en stekende insecten zoals horzels en dazen op afstand te houden, dan zou je hier kunnen kijken.