Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Mio Vliegendeken

Als paardeneigenaar wil je je paard graag beschermen tegen het vervelende gekriebel van vliegen en stekende insecten zoals dazen en horzels. De vliegendekens van Mio bieden bescherming tegen zomerse ongemakken voor een betaalbare prijs. Je vindt deze dan ook bij Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. KNHS Ledenkorting
    Mio Fly Rug Bronze/Navy
    € 55,95 € 41,96 -25%

    Mio Fly Rug Bronze/Navy

    (371)
Aantal per pagina:
24 96

Voor paarden met een allergie of zomereczeem is een vliegendeken in de warmere maanden onmisbaar. Door de reactie op insectensteken ontstaan jeukende plekken, waardoor het paard zichzelf zal gaan schuren. In sommige gevallen is de jeuk zo erg dat ze hun eigen manen en lijf kapot schuren.

Om dit te voorkomen is het verstandig gebruik te maken van een vliegendeken in combinatie met een vliegenmasker. Deze deken van gaasstof zorgt ervoor dat warmte gemakkelijk doorgelaten wordt, maar insecten niet bij de huid van het paard kunnen komen, op dezelfde manier als een klamboe.

De vliegendekens van Mio zijn ontworpen om luchtig te zijn tijdens warme zomerse dagen maar de paarden toch een goede bescherming te bieden tegen vervelende insecten.. Hiermee zijn de dekens ideaal voor gebruik op de weide. Doordat de deken voorzien is van een staartflap en een vaste hals wordt het paard over de belangrijkste delen van het lichaam beschermd. Door de sluitingen met haken en klittenband blijft de deken goed liggen, ook als je paard een sprintje wil trekken.

De Mio vliegendekens zijn gemaakt van een gaasstof die slijtvast is, ook na meerdere malen wassen. De vorm van de hals geeft de mogelijkheid om het paard toch voldoende bewegingsvrijheid te geven tijdens het grazen.

Wil je meer weten over hoe je na kan gaan welke maat deken je paard nodig heeft? Of wil je weten hoe je kan zien of een deken je paard goed past? Bekijk dan eens onze informatiepagina over dekens.

Agradi is dé paardendekenspecialist! wil je daarom de Mio vliegendekens vergelijken met andere merken? Kijk dan eens op ons volledig overzicht van vliegendekens. Mio biedt de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Je bestelt de Mio Vliegendekens dan ook gemakkelijk en voordelig bij Agradi.